Logged in as super admin
Page(nid): normal

 

Pysäköinti

Pysäköinti Puuvillan Kaupunkikorttelissa ja Kauppakeskuksen pysäköintitalossa

Kauppakeskus Puuvillan alueella on kaikkiaan n. 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat kauppakeskuksen pysäköintitalossa ja kaupunkikorttelin piha-alueella.

 

1. Siltapuistokadulta maan alle johtavan rampin päästä aukeaa n. 500 parkkipaikkaa (P1) lämmitetyssä pysäköintihallissa. Pysäköintihallissa pysäköinti on maksutonta pysäköintikiekkoa käyttäen.

 

2. Pysäköintitalo (P2 ja P3) tarjoaa kahdella tasolla n. 1000 paikkaa. Katolle nousu onnistuu Isosannanpuistokadun kautta Kehräämönkadulta. Pysäköintitalossa pysäköinti on maksutonta pysäköintikiekkoa käyttäen.

     >>> ARKISIN pysäköinti on sallittua neljä (4) tuntia kerrallaan (P1- ja P2 -tasoilla)

     >>> VIIKONLOPPUISIN PYSÄKÖINTITALOSSA EI OLE AIKARAJAA. Pysäköinti on sallittu aikarajoituksetta, kuitenkin kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

 

3. Korttelin sisäpihalla (P5) on lisäksi n. 500 paikkaa, joissa pysäköinti on mahdollista kaksi (2) tuntia kerrallaan pysäköintikiekolla klo 8–18 välisenä aikana. Muina aikoina    sisäpihalla ei ole aikarajoitusta.

Huom! Puuvillan Infolasta voi ostaa päiväkohtaisia pysäköintilupia, jotka oikeuttavat arkisin koko päivän pysäköintiin kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa pysäköintitalossa (P1 ja P2 -pysäköititasoilla). Päiväpysäköintiluvan hinta on 6,20 € (sis. alv.)

 

Pysäköintiajat Puuvillassa:

 

Pysäköintitalo (P1, P2)

 

arkisin klo 7.45–21

parkkikiekolla 4 h

lauantaisin klo 7.45–21

ei aikarajoitusta

sunnuntaisin klo 9.45–21

ei aikarajoitusta

 
 
Sisäpihapaikat (P5) avoinna 24/7
 

klo 8–18

parkkikiekolla 2 h

klo 18–8

vapaa pysäköinti

 

 Pyörätelineitä löydät pääsisäänkäyntien läheisyydestä ja Siltapuistokadun puoleisesta portaalista.