Logged in as super admin
Page(nid): normal
Header-kuva: 

Kokous- ja juhlatila Färjäämö

 Färjäämö

Kokoonnu ja sauno tyylillä!

Kauppakeskuksessa, Café Soloa vastapäätä sijaitsevassa  tehdasmiljöötä huokuvassa Färjäämössä kelpaa kokoustaa, juhlia tai vaikka viettää ystäväpiirillä porilaisittain sanoen "vähän häävimpi" saunailta! Purtavaa tai cateringia ei tarvitse hakea kaukaa - kysy tarjous seinän takaa Puuvillan monista kahviloista ja ravintoloista!

Kokoustilan videotykki valkokankaineen mahdollistaa niin osallistumisen etäkokouksiin kuin vaikkapa jääkiekkopelien katselunkin. Ruokailuhetken koittaessa kaunis rustiikkinen tehdasmiljöö antaa arvokkaat puitteet ateriointiin ja tiloissa sijaitseva nykyaikainen keittiö takaa toimivan ruokahuollon.

Tilavassa, 20 hengen saunassa on mukava ottaa kunnon löylyt ja rentoutua. Löylyttelyn välissä on ihanaa rentoutua jommassa kummassa porealtaassa ja rupatella ihmisten kanssa - tai sitten rauhoittua ja katsella televisiota! Virkistäytyminen onnistuu myös sadevesisuihkujen alla tai tietenkin naisten tai miesten
omissa suihkutiloissa. Wc-tiloja on myös kaksi.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää ja varaa oma aikasi tutustumiskäynnille Färjäämöön! Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan teille yhdessä onnistunut ja mieleenpainuva tilaisuus! Hinnat alkaen 180€/ päivävaraus ja 400€/iltavaraus riippuen tilaisuuden kestosta.

Färjäämö tilavaraus:
Johanna Koski-Toivonen
044 535 6380
johanna.koski-toivonen@porinpuuvilla.fi