Logged in as super admin
Page(nid): normal
Header-kuva: 

 

 

Porin sydän on Puuvilla, joka kerää kaupat, palvelut, ravintolat, kulttuurin ja viihtymisen samaan kortteliin ainutlaatuisessa paketissa. Nyt kun yhteiseloa porilaisten kanssa on jatkunut jo yli kuusi vuotta – on aika pitää keskustelu Puuvillan ja porilaisten välillä. Tehdään yhdessä Puuvillasta entistä parempi. 

 

Oletko valmis käärimään hihat ja latomaan faktat tiskiin? Piipahda puimaan ajatuksiasi Puuvillan tulevaisuudesta 20.11. klo 11–17 Ice Cream Housella (Eetunaukio) tai 23.–27.11. klo 9–17 Puuvilla Areenalla. Osallistu samalla kolmen 100 euron lahjakortin arvontaan, jonka voittajat voivat käyttää haluamassaan Puuvillan liikkeessä.

Jos et pääse paikan päälle jakamaan ajatuksiasi, niin voit vastata kyselyyn myös verkossa TÄSTÄ

 

PUUVILLAPULINAT ARVONNAN SÄÄNNÖT:

 1. Järjestäjä
  Arvonnan järjestää Porin Puuvilla Oy, Siltapuistokatu 14, 28100 Pori
  (myöhemmin “Järjestäjä”).
 2. Osallistumisoikeus
  Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.
 3. Palkinnot
  Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl lahjakortteja voittajan valitsemaan Puuvillan liikkeeseen. Yhden lahjakortin arvo on 100,00 €.
 4. Kampanja-aika
  Osallistumisaika on 20.11.-27.11.2020. Tämän jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä.
 5. Voittajien valinta ja julkistus
  Järjestäjä arpoo arvontaan osallistuneiden joukosta voittajat, joille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 6. Rekisteritiedot
  Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.
 7. Järjestäjän vastuu
  Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.
 8. Muut ehdot
  Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
  Mikäli kampanjaan liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.