Logged in as super admin
Page(nid): normal

Koti, Vapaa-aika, Palvelut

Life

Life on pohjoismaiden suurin ja monipuolisin hyvinvoinnin oma erikoisliike!
Life-asiantuntijamme on koulutettu auttamaan Sinua saavuttamaan tasapaino levon, liikunnan ja ravinnon välillä. Meidän tehtävämme on auttaa Sinua kohti parempaa elämää.


Valikoimiimme kuuluvat:
- ravintolisät (vitamiinit, kivennäisaineet, kuidut, rasvahapot, yrtit ym.)
- luonnonkosmetiikka
- urheilulisäravinteet
- luomu elintarvikkeet, superfoodit
- homeopaattiset valmisteet

Info
Olemme avoinna:
Maanantai
10:00 - 20:00
Tiistai
10:00 - 20:00
Keskiviikko
10:00 - 20:00
Torstai
10:00 - 20:00
Perjantai
10:00 - 20:00
Lauantai
10:00 - 18:00
Sunnuntai
12:00 - 18:00
Life
Clear Brain 60tabl 24,90€
Clear Brain 60tabl 24,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Clear Brain 60tabl 24,90€:

Aivot ovat suurin ja tärkein hermostomme osa. Aivoissa on miljardeja neuroneja ja se toimii ajatustemme ja tunteidemme ytimenä. Aivot vastaanottavat ja lähettävät signaaleja kaikkialle kehossamme. Sen normaali toiminta on riippuvainen monista ravintoaineista. Clear Brainin voima perustuu luonnollisiin kasvi- ja yrttiuutteisiin sekä vitamiineihin ja kivennäisaineeseen. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa kuten muistia ja keskittymiskykyä. Pantoteenihappo tukee aivojen normaalia suorituskykyä. B-vitamiinit vähentävät väsyneisyyden tunnetta ja tukevat hermoston normaalia toimintaa.

Life
Ferronol 500ml 14,90€
Ferronol 500ml 14,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Ferronol 500ml 14,90€:

Ferronol on erinomainen tuote raudan saannin lisäämiseen. Ferronol on markkinoiden vahvin nestemäinen rautavalmiste; päiväannos sisältää 21 mg rautaa. Raudan lisäksi se sisältää monia raudan imeytymistä tukevia vitamiineja. Ferronolista saa reilusti C- ja B-vitamiineja sekä foolihappoa. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-, B1-, B6- ja B12-vitamiini sekä foolihappo edistävät psykologisia toimintoja. C-vitamiini edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Ferronol sopii erinomaisesti odottaville ja imettäville äideille, koululaisille, opiskelijoille, kiireisille, ikäihmisille, paljon liikkuville, toipilaille ja kasvissyöjille. Rauta on ihmiselle elintärkeä, välttämätön hivenaine. Rautaa on saatava ravinnosta, koska keho ei pysty sitä itse tuottamaan. Suurin osa elimistön raudasta sijaitsee veren punasolujen hemoglobiinissa. Hemoglobiinilla on tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se kuljettaa keuhkoista saatua happea elimistön eri puolille ja siellä syntynyttä hiilidioksidia keuhkojen välityksellä hengitysilmaan. Raudalla on tässä hapenkuljetusjärjestelmässä ratkaiseva osansa.Elimistö tarvitsee rautaa uusien punasolujen muodostumiseen. Raudan puute laskee hemoglobiinia, mikä voi johtua myös yksipuolisesta ravinnosta tai raudan imeytymishäiriöstä. Raudalla on myös tärkeä rooli solujen hengityksessä. Solujen hengitystapahtumaan osallistuu useita entsyymejä, jotka tarvitsevat rautaa toimiakseen Ferronolin monipuolisella koostumuksella on haluttu taata raudan paras mahdollinen imeytyminen. Kun nautittu rauta imeytyy jo ohutsuolessa verenkiertoon, se ei päädy paksusuoleen ja aiheuta monille rautavalmisteille tyypillisiä vatsavaivoja.

Life
Super B12 90tabl 16,90€
Super B12 90tabl 16,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Super B12 90tabl 16,90€:

Bioteekin Super B12-vitamiini on hyvänmakuinen metyylikobalamiinia sisältävä ravintolisä. B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä puna- ja valkosolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville henkilöille. B12-vitamiinia ei ole kasvikunnan tuotteissa ja siksi vegaanien on syytä täydentää sillä ravintoaan. Vanhuksilla B12-vitamiinin imeytyminen usein heikentyy ja myös ruoan vitamiinipitoisuudet voivat pienentyä esimerkiksi heikentyneen ruokahalun johdosta.

Life
Hair Volume 30tabl 21,90€
Hair Volume 30tabl 21,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Hair Volume 30tabl 21,90€:

Hair Volume -tabletit tukevat hiustenkasvua, lisäten hiusten volyymiä ja vähentäen hiustenlähtöä. Hair Volume sisältää omenasta saatavaa proantosyanidi B2 -flavonoidia, jolla on todettu hiustenkasvua lisäävä vaikutus. Proantosyanidi B2 stimuloi hiustupen epiteelisoluja. Tabletit sisältävät myös hiusten kasvuun tarvittavia ja sitä parantavia mineraaleja ja hivenaineita vähentäen näin hiusten ohenemista. Hiusten ajoittainen harveneminen on yleistä ja normaalia ja saattaa johtua stressitason vaihteluista, hormonitasapainon tai ruokailutottumusten muutoksista, jotka kaikki vaikuttavat hiusten kasvusykliin. Hair Volumen ainesosat on tarkkaan valikoitu tukemaan hiusten hyvinvointia. Hirssi on gluteiiniton vilja, jossa on paljon linoleenihappoa. Pii on luonnollinen mineraali. Biotiini ja pantoteenihappo ovat B-vitamiineja, joilla on tärkeä rooli hiustupen ja ihon solujen aineenvaihdunnassa, tukien hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. L-kysteiini -aminohappo on yksi keratiinin rakennusaineista, Keratiini pitää hiusten rakenteen vahvana ja joustavana. Hair Volumen vaikutukset: 1. Auttaa ylläpitämään tervettä hiustenkasvua ja hiusten tuuheutta 2. Sisältää hiusten ja kynsien kasvua edistäviä sekä iholle tärkeitä ravintoaineita 3. Sisältää kuparia, joka tukee hiusten normaalia väritystä 4. Sisältää sinkkiä, joka tukee ihon hyvinvointia ja kynsien kasvua

Life
Hair Volume Gummies 60tabl 18,90
Hair Volume Gummies 60tabl 18,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Hair Volume Gummies 60tabl 18,90€:

Geelitabletit sisältävät hirssiä, peltokortetta, biotiinia ja sinkkiä. Ne ravitsevat hiuspohjaa ja hiustuppea. Biotiini ja sinkki tukevat normaalia hiustenkasvua ja ihon hyvinvointia. Sinkki tukee myös kynsien kasvua ja hyvinvointia.

Life
Chello 120tabl 44,90€
Chello 120tabl 44,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Chello 120tabl 44,90€:

Chello Forte helpottaa vaihdevuosien hikoilua ja kuumia aaltoja kasviestrogeeneillä ja yrteillä. Jopa 80 % naisista kärsii vaihdevuosiensa aikana hikoilusta ja epämiellyttävistä kuumista aalloista. Naissukupuolihormonin eli estrogeenin tuotannon luonnollinen hiipuminen aiheuttaa selkeitä muutoksia kehon toimintaan. Nämä moninaiset tuntemukset ja oireet voivat hankaloittaa naisen jokapäiväistä elämää hyvinkin paljon. Chello Forte on valmistettu kasveista, joiden tiedetään helpottavan etenkin hikoiluoireita ja niiden tunnetaan tasapainottavan naisen elimistöä. Nämä luonnon tarjoamat yrtit oikeassa suhteessa annosteltuna tasaavat elimistön termostaatin toimintaa tehokkaasti, mutta luonnonmukaisesti.

Life
Hainrusto+vihersimpukka 160kaps
Hainrusto+vihersimpukka 160kaps 29,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Hainrusto+vihersimpukka 160kaps 29,90€:

Hainrusto+Vihersimpukka -kapseleiden raaka-aineet saadaan vastuullisesti pyydettyjen, ei-uhanalaisten hailajien tukirangasta sekä Uuden-Seelannin vesillä viljellyn vihersimpukan (Perna canaliculus) lihasta. Hainrustouute tekee valmisteesta erityisen tehokkaan. Hainrusto sisältää runsaasti kondroitiinia, joka on myös ihmisen nivelruston keskeinen rakennusaine, ja vihersimpukka sisältää glukosamiinia, jota on nivelnesteessä runsaasti.

Life
Bambusukka varreton 7paria 19,90
Bambusukka varreton 7paria 19,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Bambusukka varreton 7paria 19,90€:

Tyylikäs, lämmin ja pehmeä bambusukka sinulle ja hänelle. Bambu pitää jalat kuivana myös kuumina päivinä. Huomaat eron. -Neutraalit värit: musta ja valkoinen -Yksi koko -Unisex -Täydellinen istuvuus -Vahvistettu varpaiden alue ja kantapää -Ilmava ja pehmeä 7paria varrettomia tai 5paria varrellisia 19,90

Life
Echinaforce 100ml 15,90€
Echinaforce 100ml 15,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Echinaforce 100ml 15,90€:

Echinaforce on rohdosvalmiste vilustumisoireisiin. Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. Echinaforce uutteeseen käytettävät punahatut ovat luomulaatuisia ja ne käsitellään tuoreina, viimeistään 24 tunnin kuluttua sadonkorjuusta. Tutkimus on osoittanut, että tuoreena kerätyissä kasveissa on lähes kolme kertaa enemmän vaikuttavia ainesosia kuin kuivatussa. Siksi me käytämme vain tuoreita punahattuja Echinaforcen valmistuksessa. Echinaforce kohottaa yleistä vastustuskykyä tulehdustauteja vastaan. Sitä voi käyttää tulehduksiin, kurkkukipuun, kylmettymiseen, flunssaan, käheyteen, yskään.

Life
Osterivinokas 120tabl 15,90€
Osterivinokas 120tabl 15,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Osterivinokas 120tabl 15,90€:

Osterivinokas, Pleurotus ostreatus, on enemmän kuin herkullinen ateriasieni. Aasian maissa sitä on käytetty perinteisesti torjumaan syyliä ja lapsia kiusaavia molluskoita. Kukapa pienten lasten vanhemmista ei niihin olisi tutustunut, kiikuttanut lasta lääkäriin ja saanut vastauksen, ettei niille juurikaan voi mitään tehdä, kun torjuvaa lääkitystä ei ole. Toisinaan neuvoksi voi saada, että syyliä voisi paranemisen nopeuttamiseksi puhkoa steriloidulla neulankärjellä. Osterivinokastablettien käytöllä pyritään toteuttamaan aasialaisten hoitoperinnettä. Osterivinokastabletit ovat erinomainen lapsille sopiva ravintolisä. Ne on valmistettu erikoisviljellystä, korkealaatuisesta osterivinokasjauheesta, joka sisältää erilaisia polysakkarideja ja glykoproteiineja. Tabletit on maustettu luontaisella mansikka-aromilla ja makeutettu hedelmien omalla sokerilla, fruktoosilla. Siksi ne ovat hyvänmakuisia ja isompi lapsi voi ottaa ne kokonaisena ja pureskella rikki ennen nielemistä. Pienten lasten kohdalla tabletit voidaan murskata ja jauhaa hienoksi sekä sekoitta lapsen mieliruokaan tai jogurttiin.

Life
Probiootti Comp 80+10kaps 21,90
Probiootti Comp 80+10kaps 21,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Probiootti Comp 80+10kaps 21,90€:

Bioteekin Probiootti Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja suolen limakalvon hyvinvoinnille tärkeää biotiinia. Bioteekin Probiootti Comp sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Se sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön lääkekuurien ja ulkomaanmatkojen aikana. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Life
Probiootti Plus 125+25kaps 21,90
Probiootti Plus 125+25kaps 21,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Probiootti Plus 125+25kaps 21,90€:

Probioottiplus sisältää neljä erilaista bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Probioottiplus sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Se sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön lääkekuurien ja ulkomaanmatkojen aikana. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sisällön sekoittaa viileään ruokaan.

Life
Probiootti junior 60tabl
Probiootti junior 60tabl

Voimassa 25.08.2019 asti

Probiootti junior 60tabl:

Suosittu Bioteekin Probiootti -sarja on saanut joukkoonsa mansikanmakuiset purutabletit. Bioteekin Probiootti Junior on maitohappobakteereja sekä C-vitamiinia sisältävä ravintolisä erityisesti lapsille. Bioteekin Probiootti Junior sisältää kliinisesti tutkittuja Lactobacillus GG ja Bifidobacterium Bb-12 bakteerikantoja sekä C-vitamiinia vastustuskyvylle. Tuote sopii sekä jatkuvaan käyttöön että kuurimaisesti esimerkiksi lääkekuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkalla.  

Life
KSM66 120kaps 22,90€
KSM66 120kaps 22,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

KSM66 120kaps 22,90€:

Ashwagandha (KSM66®) on ravintolisä, joka auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä, fyysistä ja henkistä vireyttä. Se edistää toipumista stressaavista tilanteista ja emotionaalista tasapainoa. Tukee miehen seksuaalista toimintaa ja naisen hedelmällisyyttä. Auttaa ylläpitämään kestävyyttä ja energian tunnetta. KSM66® on luonnonmukaisesti valmistettu ravintolisä, jonka sisältämä uute valmistetaan veden ja luomumaidon seoksella. Uutteen valmistuksessa ei käytetä kemiallisia liuotusaineita eikä alkoholia. Tuloksena on hyvin imeytyvä, ja vaikuttavien yhdisteiden osalta laajakirjoinen sekä tasapainoinen uute. EFSAn sallimat terveysväitteet: -Auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä -Auttaa ylläpitämään psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä -Edistää emotionaalista tasapainoa -Tukee nukahtamista ja edistää rentoutumista -Tukee palautumista ja jaksamista -Tukee seksuaalienergiaa ja -toimintoja sekä lihasmassan kasvua Ashwagandhalla (Withania Somniflera) on kehon hormonituotantoa tasapainottava ominaisuus ja se on yksi ayurvedan arvostetuimmista hermostoa ja immuunijärjestelmää tukevista rohdoskasveista.

Life
E-EPA 650mg 120kaps 29,90€
E-EPA 650mg 120kaps 29,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

E-EPA 650mg 120kaps 29,90€:

 Ainutlaatuisen puhdas ja vahva kalaöljy! E-EPA on uuden polven kalaöljy, joka on tehokkaampi kuin perinteiset valmisteet. Yksi E-EPA-kapseli vastaa teholtaan 4-6 tavallista omega-3-kapselia. E-EPA 650 mg sisältää 90 % puhdasta, hyvin imeytyvää E-EPAa. E-EPA imeytyy paremmin vereen ja pääsee verestä aivoihin kuin tavallisen kalaöljyn rasvahapot. E-EPA on omega-3-rasvahappojen helmi. Sen vaikutusta on vaikea olla huomaamatta. Jokainen kapseli sisältää 650 mg puhdasta E-EPAa ja 12,5 µg luonnon D3-vitamiinia. E-EPA 650 mg ei ole tavallista kalaöljyä, eikä EPA-tiivistettä, vaan bioteknisesti valmistettua EPAn etyyliesteriä eli E-EPAa. E-EPA 650 mg:n raaka-aine saadaan sardiinista ja muista Tyynenmeren puhtaista rasvaisista kaloista. Jokainen E-EPA 650 mg -kapseli sisältää 650 mg puhdasta E-EPAa, joka vastaa EPA-määrältään 400 grammaa lohta.

Life
Argisan 60tabl 22,90€
Argisan 60tabl 22,90€

Voimassa 25.08.2019 asti

Argisan 60tabl 22,90€:

Argisan on arginiinia sitältävä ravintolisä. Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Arginiinilla on myönteisiä vaikutuksia esimerkiksi lihasten energiantuotannolle, sydämelle ja verisuonistolle sekä vastustuskyvylle. Arginiini on aminohappo, jota muodostuu vähäisiä määriä maksassa ja munuaisissa. Runsaasti erityisesti aerobista liikuntaa harjoittaville arginiini-ravintolisästä on hyötyä, sillä riittävä arginiinin saanti pitää yllä elimistön vastustuskykyä ja lihasten hapensaantia. Runsas liikunta saattaa muuttua haitalliseksi, jos elimistössä ei ole riittävästi arginiinia. Etenkin pitkäkestoiseen aerobiseen liikuntaan liittyvät ongelmat kuten heikentynyt aerobinen suorituskyky, sairastelu, lihasten rasvoittuminen ja ylikunto ovat yhteydessä arginiinin puutokseen. Arginiinilisä aktivoi elimistön immuunipuolustusta ja estää ylikunnon kehittymistä urheilijoilla. Arginiini on tärkeä lihasten energiantuotannolle, sydämelle ja verisuonistolle, verenpaineen säätelyyn, stressireaktioiden hillitsemiseen sekä vastustuskyvylle. Arginiini vaikuttaa typpioksidin välityksellä. Arginiini ravintolisänä toimii parhaiten yhdessä liikunnan kanssa, sillä ne vaikuttavat samansuuntaisesti muun muassa stressin vähentämisessä.   Argisan Arginiinitabletti 1000 mg on suomalaisen lääketehtaan Hankintatukku Oy:n valmistama laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä, joka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Argisan sisältää 1000 mg L-arginiinihydrokloridia yhdessä tabletissa, josta 830 mg arginiinia. Arginiinia käyttävät erityiseti urheilijat, ikääntyvät ja rasittuneet.