Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aukioloajat:

Maanantai: 11:00-20:00
Tiistai: 11:00-20:00
Keskiviikko: 11:00-20:00
Torstai: 11:00-20:00
Perjantai: 11:00-20:00
Lauantai: 11:00-18:00
Sunnuntai: 12:00-18:00

Kuma Sushi

Ruoka & Juoma

Haluamme Kuma Sushissa tarjota asiakkaillemme makumatkan Aasian maihin eri maiden perinneruuilla. Arkipäivisin meillä on monipuolinen ja vaihteleva lounasbuffet, johon sisälytyy aina tuoreista raaka-aineista paikanpäällä tehtyjä maukkaita susheja, wokki-buffet, sekä runsas salaattivalikoima. Viikonloppuisin tarjoilemme brunssin ja arki-iltaisin on ravintolassamme à la carte. Listalta löytyy japanilaiset donburit (riisiannokset), kiinalaiset wokki-ruuat ja erilaiset sushi lajitelmat. Tarjoilemme myös erilaisia japanilaisia erikoisoluita sekä sakeja.

Ravintolamme tarjoaa myös sokerihampaalle purtavaa. Teemme yhteistyötä Nana’s Dream Cakes:in kanssa ja meiltä saa ostettua sekä tilattua upeita kakkuja juhlaan kuin juhlaan.

Mahdollisuus takeaway:hin löytyy myös, sillä haluamme tarjota mahdollisuuden nauttia maukkaita sushejamme ja wokki-ruokiamme myös kotioloissa.

Tilasta loimme suojaisan ja intiimin tilan kauppakeskuksen hulinan keskelle, paikan johon voi tulla rauhoittumaan shoppailun tai vaikka työpäivän välissä. Ravintolamme sisustus luo itämaisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Jos haluat rauhallisen makumatkan aasiaan, tuoreiden ja maukkaiden ruokiemme avulla, tervetuloa Kuma Sushiin!