Logged in as super admin
Page(nid): normal

 

Pysäköinti

Pysäköinti Puuvillan Kaupunkikorttelissa ja Kauppakeskuksen pysäköintitalossa

Kauppakeskus Puuvillan alueella on kaikkiaan n. 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa, jotka sijaitsevat kauppakeskuksen pysäköintitalossa ja kaupunkikorttelin piha-alueella. Pysäköintipaikoista 24 kpl on varattu invapysäköinnille. Lisäksi Puuvillan P2 pysäköintitasolta löytyy 8 kpl sähköautojen latauspistokkeita (2 nopean latauksen ja 6 hitaan latauksen pistoketta).

 

1. Lämmitetyssä pysäköintihallissa (P1) , Siltapuistokadulta maan alle johtavan rampin päästä,  aukeaa n. 500 parkkipaikkaa, joista 12 kpl on varattu invapysäköinnille. Pysäköintihallissa pysäköinti on maksutonta pysäköintikiekkoa käyttäen. Pysäköintivalojärjestelmän avulla pystyt tunnistamaan vapaat (vihreä), varatut (punainen) ja invapysäköintipaikat (sininen).
Ajoneuvon maksimikorkeus pysäköintihallissa:  2,4 m

 

2. Pysäköintitalo (P2 ja P3) tarjoaa kahdella tasolla n. 1000 paikkaa, joista P2:lla on 2 kpl ja P3:lla on 3 kpl invapysäköintiruutuja. Katolle nousu onnistuu Isosannanpuistokadun kautta Kehräämönkadulta. Pysäköintitalossa pysäköinti on maksutonta pysäköintikiekkoa käyttäen.

PYSÄKÖINTI ARKISIN:  neljä (4) tuntia kerrallaan (P1- ja P2 -tasoilla)
PYSÄKÖINTI VIIKONLOPPUISIN: pysäköintitalossa ei ole aikarajaa.
Pysäköinti on sallittu aikarajoituksetta, kuitenkin kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa.
Ajoneuvon maksimikorkeus pysäköintitalossa:  2,3 m

 

3. Korttelin sisäpihalla (P5) on lisäksi n. 500 paikkaa, joista 8 on varattu invapysäköinnille (pysäköintiruudut on maalattu sinisellä värillä). P5-alueella pysäköinti on mahdollista kaksi (2) tuntia kerrallaan pysäköintikiekolla klo 8–18 välisenä aikana. Muina aikoina sisäpihalla ei ole aikarajoitusta.

Huom! Puuvillan Infolasta voi ostaa päiväkohtaisia pysäköintilupia, jotka oikeuttavat arkisin koko päivän pysäköintiin kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa pysäköintitalossa (P1 ja P2 -pysäköintitasoilla). Päiväpysäköintiluvan hinta on 6,20 € (sis. alv.)

Invapysäköintiruudut ovat Puuvillan kauppakeskuksen pysäköintitalossa ja kaupunkikorttelin pihassa sijoitettu mahdollisimman lähelle sisäänkäyntejä.

Pysäköintiajat Puuvillassa:

 

Pysäköintitalo (P1, P2,p3)

 

arkisin klo 6.45–22

parkkikiekolla 4 h

lauantaisin klo 6.45–22

ei aikarajoitusta

sunnuntaisin klo 6.45–22

ei aikarajoitusta

 
 
Sisäpihapaikat (P5) avoinna 24/7
 

klo 8–18

parkkikiekolla 2 h

klo 18–8

vapaa pysäköinti

 

 Pyörätelineitä löydät pääsisäänkäyntien läheisyydestä ja Siltapuistokadun puoleisesta portaalista.