Logged in as super admin
Page(nid): normal
Header-kuva: 

Haluaisitko töihin Puuvillaan?

 

Puuvilla on kaupunkikortteli, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymän. Porin Puuvilla Oy:n toimialana on kiinteistöliiketoiminta ja organisaation päätehtävänä on erilaisten liike- ja toimitilojen vuokraus kaupunkikorttelin alueella. Porin Puuvilla Oy:n omistavat tasavertaisin osuuksin Renor ja Ilmarinen.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tällä hetkellä Porin Puuvilla Oy:ssä ei ole avoimia työpaikkoja.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään jossakin Puuvillan Kaupunkikorttelissa tai Kauppakeskuksessa toimivassa yrityksessä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon.

 

TET - työeläämään tutustuminen (8. – 9. lk.)


Porin Puuvilla Oy ottaa koululaisia tutustumaan työelämään mahdollisuuksien mukaan. Työelämään tutustujan odotetaan olevan omatoiminen, reipas ja siististi pukeutuva nuori. Yhteydenotot TET-hakemuksissa Porin Puuvillan toimistoon.

Mikäli olet kiinnostunut työelämään tutustumisesta (TET) jossakin Puuvillan Kaupunkikorttelissa tai Kauppakeskuksessa toimivassa yrityksessä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon.

 

Kesätyöntekijät


Tällä hetkellä Porin Puuvilla Oy ei rekrytoi kesätyöntekijöitä.

Mikäli olet kiinnostunut kesätyöpaikasta jossakin Puuvillan Kaupunkikorttelissa tai Kauppakeskuksessa toimivassa yrityksessä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon.

 

Työharjoittelut


Opintoihin yhdistettävä harjoittelujakso on erinomainen ponnahduslauta työelämään. Voit hakea työharjoittelupaikkaa Porin Puuvilla Oy:stä vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi opiskelemasi ala ja ajankohta, johon työharjoittelujaksosi ajoittuu. Mitä tarkemmin pystyt määrittelemään työharjoittelusi sisällön ja harjoitteluajankohtasi, sitä helpompaa meidän on esittää sinulle mahdollista työharjoittelupaikkaa.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelupaikasta jossakin Puuvillan Kaupunkikorttelissa tai Kauppakeskuksessa toimivassa yrityksessä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon.

 

OPINNÄYTETYÖT, PROJEKTIOPINTOJAKSOT, TUTKIMUKSET, PÄÄTTÖTYÖT JA ESITELMÄT

Porin Puuvilla Oy:stä, Puuvillan Kaupunkikorttelista ja Kauppakeskuksesta ja niiden historiasta on mahdollista tehdä monia erilaisia kirjallisia ja visuaalisia esityksiä. Ota rohkeasti yhteyttä Puuvillan toimistoon ja kerro ehdotuksesi presentaatiosi aiheesta.

Mikäli olet kiinnostunut tuottamaan esityksen jostakin Puuvillan Kaupunkikorttelissa tai Kauppakeskuksessa toimivasta yrityksessä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon.