Logged in as super admin
Page(nid): normal

Tapahtumajärjestäjille

Oletko kokenut tapahtumajärjestäjä, seura-aktiivi, pienyrittäjä, torikauppias, esiintyvä taitelija, vaaliehdokas tai muuten vain kiinnostunut järjestämään jonkinlaisen tapahtuman Puuvillan Kaupunkikorttelin alueella? Puuvillan Kauppakeskus ja Kaupunkikortteli tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisten tapahtumien järjestämiseksi.

 

PUUVILLA PUHUTTAA. Meillä Puuvillassa voi järjestää myös keskustelutilaisuuksia. Tee varauksesi jo tänään. (Veera Forsbacka, p. 044 535 9663)

 

OSTA NÄKYVYYTTÄ KAUPPAKESKUKSESTA! Muista myös Puuvillan omat mediapinnat: https://porinpuuvilla.fi/mediayhteydet

 

Puuvilla vuokraa:

1. myyntipaikkoja (promootiot, esittelyt, tuotemyynti, vaalipromootio)

2. tapahtuma-alueita (sisä- ja ulkotiloja erikokoisiin yleisötapahtumiin)

3. pop up -tiloja (liiketiloja lyhytaikaiseen vuokraan, joissa yritys voi järjestää myyntitapahtuman)

>>> Katso kartat myyntipaikosta tämän sivun alalaidasta.

 

Esimerkkejä vuokrattavista tiloista:

Markkinatori on noin 900 neliömetrin kokoinen valoisa sisätila, joka on erinomainen esimerkiksi pienmessujen, kirpputorin, joulumyyjäisten tai tilaa vaativan lastentapahtuman toteuttamiseksi.

Puuvilla Areena sijaitsee kauppakeskuksen sydämessä ja kerää helposti ympärilleen jopa 3000 katsojaa. Puuvilla Areenalla on esiintyjän käytössä koottava lava (koko säädeltävissä tarpeen mukaan), suuret led-näytöt (lavan takana olevalle näytöllä voi esittää videota, kuvia ja power point -esityksiä), äänentoisto (2 kpl langattomia mikrofoneja ja taustamusiikin toistomahdollisuus)  ja streamauskamera. Puuvilla Areenalla voi järjestää esimerksiksi muotinäytöksen, keskustelutilaisuuden, tanssiesityksen, livebändin keikan, vaalipaneelin tai liikuntatapahtuman. Vain taivas on rajana!

Valopihalla, Galleriakäytävällä ja muualla kauppakeskuksessa sijaitsevat myyntipaikat mahdollistavat iskevän promootion tai tuote-esittelyn pitämisen vilkkaassa asiakasympäristössä. (Katso kartat myyntipaikosta tämän sivun alalaidasta.)

Kaupunkikorttelin pihat ja torit taipuvat monenlaisiin ulkoilmatapahtumiin. Mansikoiden ja joulukuusten myyntipisteet, vaaliehdokkaiden kampanjakojut, peräkärrykirpputorit, tossulätkäturnaukset ja ulkoilmakonsertit ovat kaikki tervetulleita Kaupunkikorttelin pihapiiriin.

- POP UP -liiketilat ovat tiloja, joita vuokrataan noin 1-3 kuukautta kestävien myymälöiden liiketiloiksi. Pop up -myymälä putkahtaa esiin vain hetkeksi eli toimii lyhytaikaisena kauppapaikkana.

 

Taas tapahtuu! on Porin Puuvillan Kaupunkikorttelin oma tapahtumakonsepti. Haluamme tarjota asiakkaillemme joka päivä jotain uutta. Siksi haemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme toteuttaa elämyksellisiä tapahtumia, tempauksia, näyttelyitä, torimyyjäisiä, messuja, pop up -pisteitä ja tuote-esittelyjä. Näiden lisäksi Puuvillassa voi järjestää myös yksityistilaisuuden.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ideastasi:

Veera Forsbacka
p. 044 535 9663
veera.forsbacka@porinpuuvilla.fi

 

Puuvillan Kauppakeskuksen myyntipaikkakartat:

 

Myyntipaikkakartta_floor1Myyntipaikkakartta_floor2