Logged in as super admin
Page(nid): normal

Tapahtumajärjestäjille

Oletko kokenut tapahtumajärjestäjä, seura-aktiivi, pienyrittäjä, torikauppias, esiintyvä taitelija, vaaliehdokas tai muuten vain kiinnostunut järjestämään jonkinlaisen tapahtuman Puuvillan Kaupunkikorttelin alueella? Puuvillan Kauppakeskus ja Kaupunkikortteli tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisten tapahtumien järjestämiseksi.

 

Puuvilla vuokraa:

1. myyntipaikkoja (promootiot, esittelyt, tuotemyynti, vaalipromootio)

2. tapahtuma-alueita (sisä- ja ulkotiloja erikokoisiin yleisötapahtumiin)

3. pop up -tiloja (liiketiloja lyhytaikaiseen vuokraan, joissa yritys voi järjestää myyntitapahtuman)

 

>>> Katso kartat myyntipaikosta tämän sivun alalaidasta.

>>> Katso myyntipaikkojen esite ja hinnasto tästä.

 

Esimerkkejä vuokrattavista tiloista:

Puuvilla Areena sijaitsee kauppakeskuksen sydämessä ja kerää helposti ympärilleen jopa 3000 katsojaa. Puuvilla Areenalla on esiintyjän käytössä koottava lava (koko säädeltävissä tarpeen mukaan), suuret led-näytöt (lavan takana olevalle näytöllä voi esittää videota, kuvia ja power point -esityksiä), äänentoisto (2 kpl langattomia mikrofoneja ja taustamusiikin toistomahdollisuus)  ja streamauskamera. Puuvilla Areenalla voi järjestää esimerksiksi muotinäytöksen, keskustelutilaisuuden, tanssiesityksen, livebändin keikan, vaalipaneelin tai liikuntatapahtuman. Myös iltatilaisuudet ovat mahdollisia kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen. Vain taivas on rajana!

Valopihalla, Galleriakäytävällä ja muualla kauppakeskuksessa sijaitsevat myyntipaikat mahdollistavat iskevän promootion tai tuote-esittelyn pitämisen vilkkaassa asiakasympäristössä. Koko kauppakeskuksemme on käytettävissä vaikka messujen, häiden ja seminaarien järjestämiseen.

Kaupunkikorttelin pihat ja torit taipuvat monenlaisiin ulkoilmatapahtumiin. Mansikoiden ja joulukuusten myyntipisteet, vaaliehdokkaiden kampanjakojut, peräkärrykirpputorit, tossulätkäturnaukset ja ulkoilmakonsertit ovat kaikki tervetulleita Kaupunkikorttelin pihapiiriin.

POP UP -liiketilat ovat tiloja, joita vuokrataan noin 1-3 kuukautta kestävien myymälöiden liiketiloiksi. Pop up -myymälä putkahtaa esiin vain hetkeksi eli toimii lyhytaikaisena kauppapaikkana.

 

PUUVILLAN OMA TAPAHTUMAKONSEPTI:

Taas tapahtuu! on Porin Puuvillan Kaupunkikorttelin oma tapahtumakonsepti. Haluamme tarjota asiakkaillemme joka päivä jotain uutta. Siksi haemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme toteuttaa elämyksellisiä tapahtumia, tempauksia, näyttelyitä, torimyyjäisiä, messuja, pop up -pisteitä ja tuote-esittelyjä. Näiden lisäksi Puuvillassa voi järjestää myös yksityistilaisuuden.

Puuvilla puhuttaa! Meillä Puuvillassa voi järjestää myös keskustelutilaisuuksia. Puuvilla Areena toimii kesäisin yhtenä Suomi Areenan keskustelutilaisuuksien päälavoista.

 

 

OSTA TAPAHTUMALLESI NÄKYVYYTTÄ KAUPPAKESKUKSESTA!

Muista myös Puuvillan omat mediapinnat: https://porinpuuvilla.fi/mediayhteydet

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ideastasi:

Säde Toivonen, markkinointikoordinaattori
p. 044 491 5919
sade.toivonen@porinpuuvilla.fi

 

 

Puuvillan Kauppakeskuksen myyntipaikkakartat:

 

Myyntipaikkakartta_floor1Myyntipaikkakartta_floor2