Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Joulupuu-keräys Puuvillassa 6.11.-6.12.2023

Tuo joulumieli eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Joulupuu-keräys on alkanut. Joulupuu Puuvillan Citymarketin asiakaspalvelupisteen edessä 6.11.-6.12.

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen. Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut. Joulupuu-keräykseen voi kuka tahansa tuoda paketin. Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle! Keräyspisteeltä löydät kuusiin ripustettuna pakettikortit, joista voit valita lahjansaajan ikäryhmän mukaan.

Keräykseen tuotujen lahjojen tulee olla uusia ja paketoimattomia. Halutessasi, voit laittaa lahjan lahjakassiin, joka on helposti avattavissa.

Kiitos osallistumisestasi.Mikä on Joulupuu-keräys?

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö joka vapaaehtoisten paikalliskeräyksien kautta toimittaa joululahjoja eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsille ja nuorille. Lahjat tavoittavat saajansa suoraan virallisten vapaaehtoisten Joulupuu-paikalliskeräyksien kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Virallisen Joulupuu-paikalliskeräyksen tunnistat Joulupuun logosta.

Lahjoja kerätään sosiaalitoimen asiakkaina oleville lapsille ja nuorille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia.


Järjestäjä:
Porin Nuorkauppakamari
pori@joulupuu.org

Tapahtumaan liitetyt tarjoukset ja edut:

Katso myös muut tulevat tapahtumamme!

Kaikki tapahtumat