Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pelastusarmeijan joulupata Puuvillassa 15.–23.12.

Tee hyvää jouluna! Joulupata keräys Puuvillassa (huom. keräystä ei sunnuntaisin)

Joulupata on Suomen perinteisin joulunajan keräys

Joulupata on Pelastusarmeijan joka joulu järjestämä keräys kotimaan vähävaraisten auttamiseksi. Padat kaduilla ovat olleet auttamisen symboleina lähes koko Pelastusarmeijan yli 130-vuotisen historian ajan. Niistä onkin tullut näkyvä osa suomalaista jouluperinnettä. Myös nettikeräys kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Yhteisöllinen nettipata on monelle lahjoittajalle jo nyt mieluinen tapa kertoa tukevansa hyvää asiaa. Tänä vuonna keräyksen tavoite on miljoona euroa.

Vaikka ajat muuttuvat, avuntarve on säilynyt.

Tämän päivän ihmisten ahdinko on erilaista kuin sata vuotta sitten, sillä nykyisin tarvitaan monimuotoista auttamista ja pitkäaikaista tukea, kuten neuvontaa. Joulupata-keräyksen tekee ainutlaatuiseksi se, että apu ei rajoitu vain jouluapuun, vaan se luo toivoa myös huomiselle.

Joulupata-keräys on Suomessa järjestetty vuodesta 1906 alkaen. Vuosikymmenien saatossa Joulupadasta on tullut perinteinen näky jouluisessa katukuvassa. Varoilla annetaan jouluapua lapsiperheille, vanhuksille ja kodittomille sekä järjestetään joulujuhlia. Yli satavuotias keräys on tärkeä osa suomalaista jouluperinnettä. Antamisen ja auttamisen aate elää yhä vahvana.

Joulupata-keräyksen lahjoitukset käytetään kotimaan vähävaraisten auttamiseen. Tukemalla Joulupata-keräystä autat myös paikallisesti, sillä kunkin padan tuotot jaetaan kyseisen padan paikkakunnalla.

Kiitos avustasi!Lähde: www.joulupata.fi

Katso myös muut tulevat tapahtumamme!

Kaikki tapahtumat