Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvilla täynnä WinNovaa 26.01.2023

Puuvillan kauppakeskus Porissa täyttyy winnovalaisesta toiminnasta tammikuun lopussa!

Puuvilla täynnä WinNovaa –tapahtumassa esittelemme monipuolisesti koulutusaloja, opiskelijoiden ammattitaitoa ja koulutuksissa käytettävää kalustoa. Päivän aikana ohjelmassa on opiskelijoiden työtaitonäytöksiä, haastatteluita, opiskelijatarinoita, musiikkiesityksiä ja keskusteluita.

Puuvillan sisätiloissa on monta kymmentä toiminnallista esittelypistettä: simulaattoreita, joissa voit testata taitosi, terveysmittauksia, pikakuntotestejä, pikameikkejä, valokuvauspiste omaa cv:tä varten, tuotemyyntiä jne….

WinNova näkyy myös ulkoalueilla: Kutomon aukiolla esillä WinNovan logistiikka-alan kalustoa ja Puuvillan sisäpihalla metsäalan harvesteri ja makkaranmyyntiä.

Halukkaat voivat kiertää pisteillä keräämässä suoritusleimoja passiin. Passin palauttamalla WinNovan info-pisteelle tapahtumalavan läheisyydessä osallistuu arvontaan (palkintona mm. leffalippuja).

Myös tapahtuma-aukion lavalla on ohjelmaa koko päivän! Klo 10.30 alkaen turvallisuusalan näytöksiä, taukojumppaa, NY-yritysten esittelyjä, ensiapunäytös ja infoa logistiikka-alan Väyläopinnoista. Lavaohjelman päättää klo 17 alkava paneelikeskustelu metsä ja maarakennuksen työllisyydestä, koulutuksesta ja alanäkymistä. (Lavaohjelman tarkempi aikataulu: winnova.fi/puuvillataynnawinnovaa)

Puuvilla täynnä WinNovaa -tapahtuma on ajankohtainen etenkin kevään yhteishaun (21.2.-21.3.2023) näkökulmasta. Haluamme tarjota nuorille ja heitä valinnoissaan ohjaaville aikuisille mahdollisuuden tutustua paremmin WinNovan monipuoliseen ammatilliseen koulutustarjontaan, tutkintoihin ja ammatteihin ennen yhteishakua. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, ja erityisesti toivomme sen kiinnostavan ysiluokkalaisia, heidän vanhempiaan, opettajia ja opoja.

Tervetuloa!

Katso myös muut tulevat tapahtumamme!

Kaikki tapahtumat