Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Satarekry -messut 5.10. klo 10-16 Kauppakeskus Puuvillassa

Satakunnan suurin rekrytointitapahtuma tulee taas! Vuoden 2022 messujen teemana: Hyvinvointia työ- ja opiskeluelämään

Satarekry-messuilla voit tutustua paikallisiin työnantajiin ja inspiroitua työmahdollisuuksista. Merkkaa kalenteriisi 5.10.2022, ja tule keskustelemaan ja verkostoitumaan Kauppakeskus Puuvillaan! Ehkäpä löydät jopa uuden työpaikkasi!

SataRekry-messut on loistava tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Yritykset tarjoavat useita erilaisia kesätyöpaikkoja, mahdollisuuksia suorittaa opinnäytetyö tai löytää jatko-opiskelupaikka. Messujen tavoitteena on lisätä tietoutta Satakunnasta positiivisena työmarkkina-alueena, sijoittautumispaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena.

Messujen kävijäkohderyhmänä ovat opintojensa eri vaiheessa olevat nuoret ja vanhemmat työnhakijat, sekä opiskelijat jotka kaipaavat tietoa alueensa opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista ja muutenkin Satakunnan yritysmaailmasta. Messuilla on monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta ja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Tervetuloa messuille!>>> Oletko näytteilleasettaja ja kiinnostunut paikasta? Käy sivulla www.satarekry.fi ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Parhaat paikat täytetään ”nopeat syövät hitaat” -periaatteella. Tehdään yhdessä mahtava rekrytointitapahtuma!

Katso myös muut tulevat tapahtumamme!

Kaikki tapahtumat