Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pysäköinti

Kauppakeskus Puuvillan sisäpihaparkki P5 ja kellarikerroksen P1-pysäköinti
Kauppakeskus Puuvillan sisäpihaparkki P5 ja 2. kerroksen P2-pysäköinti.
Kauppakeskus Puuvillan sisäpihaparkki P5 ja 3. kerroksen P3-pysäköinti.

Kauppakeskus Puuvillan asiakaskäytössä on noin 2000 ilmaista parkkipaikkaa!

Puuvillan alueen ~2000 asiakaspysäköintipaikkaa sijaitsevat kauppakeskuksen pysäköintitalossa ja piha-alueella. Pysäköinti arkisin parkkikiekolla. Paikoista 24 kappaletta on varattu invapysäköinnille ja invaruuudut ovat Puuvillan kauppakeskuksen pysäköintitalossa ja ulkoalueella sijoitettu mahdollisimman lähelle sisäänkäyntejä.

Sähköautojen latauspistokkeita Puuvillasta löytyy kahdesta paikasta.


Sisäpihalta (P5) löytyy kahdeksan Tesla Supercharger-lataustolppaa ja yhden lataustolpan maksimiteho on 250 KW. Lataus on mahdollista kaikilla CCS liittimellä varustetuilla sähköautoilla. Lataamisen käynnistäminen ja maksaminen, muille kuin Teslan sähköautoille, onnistuu Tesla – appilla.

P2 -tasolta löytyvät kahdeksan maksimiteholtaan 22 KW Type 2 sähköautojen latauspistettä. Latauslaitteet löytyvät Kehräämönkadun puolelta sisään ajettavasta pysäköintitalon toiselta tasolta (P2) heti vasemmalta.
Muistathan rekisteröityä Virta -sovelluksen käyttäjäksi ennen ensimmäistä latauskertaa. Uuden latauspalvelujärjestelmän operaattorina toimii Helen Oy.

Lämmitetty pysäköintitaso P1
6:45-22

Ajoneuvon maksimikorkeus pysäköintihallissa:  2,4m
Pysäköinti arkisin: parkkikiekolla 4h,
Pysäköinti viikonloppuisin: vapaa pysäköinti kauppakeskuksen aukioloajan puitteissa.

Siltapuistokadun puoleiselta liikenneympyrän P- rampilta  aukeaa pääsy kauppakeskuksen lämmitettyyn pysäköintihalliin. Kellaripaikoitukseen on varattu 500 parkkipaikkaa, joista 12 kappaletta invapaikkoja. Parkkiruutujen automaattisen pysäköintivalojärjestelmän avulla pystyt tunnistamaan jo kaukaa ruudun yläpuolella sijaitsevat merkkivalot:
– Vapaa paikka: vihreä – Varattu paikka: punainen – Vain invapysäköinti: sininen.

Pysäköintitasot  P2 ja P3
6:45-22

Ajoneuvon maksimikorkeus pysäköintitasoilla P2 ja P3: 2,3m
Pysäköinti arkisin: parkkikiekolla 4h,
Pysäköinti viikonloppuisin: vapaa pysäköinti kauppakeskuksen aukioloajan puitteissa.

Pysäköintitalon 2- ja 3-tasoille ajo onnistuu Isosannanpuistokadun kautta, Kehräämönkadulta. Pysäköintitalon kaksi ylempää tasoa tarjoavat noin 1000 paikoitusruutua. P2 -tasolla löytyy kaksi ja P3 -tasolla kolme invapysäköintipaikkaa.

P2 -tasolta löytyvät kahdeksan maksimiteholtaan 22 KW Type 2 sähköautojen latauspistettä. Latauslaitteet löytyvät Kehräämönkadun puolelta sisään ajettavasta pysäköintitalon toiselta tasolta (P2) heti vasemmalta.
Muistathan rekisteröityä Virta -sovelluksen käyttäjäksi ennen ensimmäistä latauskertaa.

Sisäpihan ulkopaikoitusalue P5 
24/7

Pysäköinti arkisin 8-18: parkkikiekolla 2h,
Pysäköinti arkisin 18-8 ja viikonloppuisin: vapaa pysäköinti

Kauppakeskuksen sisäpihan paikoitusalueelle ajo onnistuu parhaiten Isosannanpuistokadun kautta, Kehräämönkadulta, mutta pääset paikoitusalueelle myös Puuvillan alueen pohjoispäädystä, Pohjoisrannan kautta.

Sisäpihalta löytyy kahdeksan Tesla Supercharger-lataustolppaa ja yhden lataustolpan maksimiteho on 250 KW. Lataus on mahdollista kaikilla CCS liittimellä varustetuilla sähköautoilla.
Lataamisen käynnistäminen ja maksaminen, muille kuin Teslan sähköautoille, onnistuu Tesla – appilla, jonka löydät Googlen Play – kaupasta tai iPhonen App Storesta.

Päiväkohtaiset pysäköintiluvat 06:45 -22

Puuvillan Infolasta on ostettavissa Infolan aukioloaikoina päiväkohtaisia pysäköintilupia, jotka oikeuttavat arkisin koko päivän pysäköintiin kauppakeskuksen aukioloaikojen puitteissa Puuvillan pysäköintitalossa P1 ja P2 -tasoilla). Päiväpysäköintiluvan hinta on 6,20€ (sis. alv.) Infolan palveluajat nähtävissä Infolan sivulla.

Pyörätelineet

Pyörätelineitä löydät Puuvillan alueen sisäänkäyntien lähettyviltä sisäpihalta sekä Siltapuistonkadun puoleiselta sisäänkäynniltä Kutomonaukiolta.
Sisäpihalta P5 löytyy runsaasti runkolukittavia pyörätelineitä.