Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tapahtuman­järjestäjille

Taas tapahtuu!

Muotinäytös? Keskustelutilaisuus? Tanssinäytös? Livekeikka? Puuvilla Areena kauppakeskuksen sydämessä kerää helposti ympärilleen jopa 3000 katsojaa! Areenan lavalla on nähty niin tasavallan presidentti kuin huippuartisteja, lasten suosikkeja ja tubetähtiä. Areena sopii mainiosti esimerkiksi muotinäytöksen, keskustelutilaisuuden,
tanssiesityksen, livebändin keikan, vaalipaneelin tai liikuntatapahtuman järjestämiseen! Puuvillan Areena toimii kesäisin yhtenä Suomi Areenan keskustelutilaisuuksien päälavoista.

Yksi tapahtuma, monta mahdollisuutta!

Tapahtumien ja tilaisuuksien toteutuksia on yhtä monta kuin itse tapahtumiakin! Kun tuot tapahtumasi Puuvillaan sinulla on monta mahdollisuutta toteutukselle:

  1. Koko kauppakeskus Areenoineen sekä myyntipaikkoineen, soveltuu hyvin messutyylisille totetutuksille tai tapahtumille, joissa useita pisteitä- tai vaikka ison seurueen yksityistilaisuuksiin kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen. Tutustu promootipaikkoihimme ja niiden sijaintiin kauppakeskuksessamme sivustomme Promootiopaikat Puuvillassa -osuudessa!
  2. Puuvillan Areena lavoineen sekä valitut promootiopisteet, esimerkiksi Areenan välittömässä läheistyydessä esimerkiksi keskustelutilaisuudet, puffaukset ja tapahtumat yhteistyöyritysten kanssa
  3. Yksittäiset promootiopisteet ja pienemmät tempaukset. Tutustu promootipaikkoihimme ja niiden sijaintiin kauppakeskuksessa sivustomme Promootiopaikat Puuvillassa -osuudessa!
  4. Ulkotapahtumat. Puuvillan piha-alueet taipuvat monenlaiseen! Mansikoiden ja joulukuusien myyntipisteet, vaaliehdokkaiden kampanjakojut, peräkärrykirpputorit ja tossulätkäturnaukset – tai vaikkapa ulkoilmakonsertit ovat kaikki tervetulleita Puuvillan pihapiiriin!
  5. Pop-up liiketiloja lyhytaikaiseen vuokraan, joissa yritys voi järjestää myyntitapahtuman ja joita vuokrataan noin 1-3 kuukautta kestävien myymälöiden liiketiloiksi. Pop up -myymälä putkahtaa esiin vain hetkeksi eli toimii lyhytaikaisena kauppapaikkana.
  6. Puuvillan kokous- ja juhlatila Färjäämö. Juhlalliset ja toimivat tilat tilaisuuksille, <50 henkilöä. Tutustu Färjäämöön täältä!
Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Haluamme, että Puuvillassa on ihmisiä, iloa ja ihmeteltävää. Siksi haemme jatkuvasti yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voimme toteuttaa elämyksellisiä tapahtumia, tempauksia, näyttelyitä, torimyyjäisiä, messuja, pop up -pisteitä ja tuote-esittelyjä tai vaikka yksityistilaisuuksia!

Ota yhteyttä joko Puuvillan markkinointikoordinaattoriin tai jätä meille yhteydenottopyyntö ja otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Veera Forsbacka
markkinointipäällikkö
p. 044 535 9663
veera.forsbacka@porinpuuvilla.fi