Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Saapuminen

Kauppakeskus Puuvilla osana Porin pohjoisrannan kaupunkikorttelia

Puuvillan sijainti on ihanteellinen Porin keskustaan nähden ja tunnettu puuvillatehdas onkin maamerkkinä helppo löytää. Helppojen kulkuyhteyksien ansiosta pääset Puuvillaan helposti joka ilmansuunnasta – niin kevyen liikenteen väyliä hyväksikäyttäen, julkisella liikennöinnillä tai omalla autollasi.

Puuvillaan voit saapua viittä reittiä. A Länsitien ja Jokisatamantien rampista Pormestarinluodon läpi kulku on luontevaa Isosannanpuistokatua pitkin. B Porin pohjoisesta liittymästä Toejoelta pääset Puuvillaan seuraten Siltapuistokatua. C Idästä lähestyttäessä saavutaan Lukkarinsannan sillalta jatkaen matkaa Konepajanrantatielle. Porin eteläpuolelta Pohjoisrantaa lähestyville ovat käytössä D Linnansilta ja E Porinsilta. Ympäri kaupunkia sijoitetut mustapohjaiset Porin Puuvilla -opasteet neuvovat perille pääväyliltä.

Porin Linjojen paikallisliikenteen pysäkki sijaitsee Siltapuistokadulla. Katso aikataulut: http://pori.fi/pjl

Taksitolppa löytyy Puuvillan Kauppakeskuksen sisäpihalta, Lusikkalinnan pysäköintialueen laidalta, Cafe Solon (Porin Paahtimo) edestä.

City-linjan pysäkki on Puuvillan Kauppakeskuksen sisäpihalla, Lusikkalinnan pysäköintialueen laidalla, pääsisäänkäynnin edustalla. Matkan hinta on 1€/suunta. Bussi kulkee 15 min välein. Lisää City-linjan liikennöinnistä voit lukea: http://pori.fi/pjl

Henkilöautoille Puuvillassa on 2000 maksutonta pysäköintipaikkaa. Voit lukea pysäköinnistä lisää täältä. Puuvillassa on myös autopesula.

Polkupyörille Kaupunkikorttelin alueella on runsaasti pyörätelineitä. Sisäpihalta P5 löytyy runsaasti runkolukittavia telineitä pyörille.