Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tilavuokraus

Puuvilla sijaitsee Porissa, Isosannan kaupunginosassa, aivan Kokemäenjoen rannassa. Kaupunkikortteli muodostuu Kauppakeskus Puuvillasta ja muista alueen rakennuksista, joista merkittävimpiä ovat näyttävä vanha kehräämörakennus sekä entisen puuvillatehtaan pääkonttori. Puuvillan kiinteistöt omistavat keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö Porin Puuvilla Oy. Porin Puuvilla Oy:n omistavat Renor Oy ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen tasaosuuksin.

Puuvillassa on Satakunnan suurin yritys-, koulutus- ja vapaa-ajan keskus, joka yhdistää ajan patinoimat tiiliseinät ja modernit ratkaisut ainutlaatuisella tavalla. Kohteen monipuolisuus takaa taloudelliset edellytykset ja hyvät palvelut jatkuvalle kehitykselle. Liity sinäkin puuvillalaisten energiseen joukkoon ja tuo yrityksesi meille!

Puuvillassa toimivien yritysten henkilökunnan jäsenet pääsevät nauttimaan eriryisistä ”puuvillalaisille” suunnatuista henkilökuntaeduista, joita kauppakeskuksen ja kaupunkikorttelin muut toimijat tarjoavat. Lämpimästi tervetuloa!

Kauppakeskus Puuvilla – liiketilojen vuokraus:

Tiina Justén

Kauppakeskusjohtaja
044 491 8752
tiina.justen@porinpuuvilla.fi

Business Park Puuvilla – toimitilojen vuokraus:

Ville Mattila

Kiinteistöpäällikkö
044 901 6371
ville.mattila@porinpuuvilla.fi

Järjestä:

Tyyppi

Pinta-ala

Tyyppi

Liiketila

Pinta-ala

201 m2

Rakennus

Värjäämö

Sijainti

VÄ-166.1

Tyyppi

Liiketila

Pinta-ala

305 m2

Rakennus

Värjäämö

Sijainti

VÄ-242.1