Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Työpaikat

Kauppakeskus Puuvilla ja Puuvillan alueen muut toimijat muodostavat kokonaisen kaupunkikorttelin, jossa historiallinen kulttuurimiljöö yhdistyy ainutlaatuisella tavalla moderniin kauppakeskukseen. Puuvilla muodostaa Satakunnan vetovoimaisimman kaupan, palvelujen, tapahtumien ja tulevaisuudessa myös asumisen keskittymänä. Puuvillan alueella toimiikin lukuisia yrityksiä, yrittäjiä ja eri toimialojen edustajia, joihin pääset tutustumaan ja joiden yhteystiedot löydät Puuvillan yritykset ja palvelut – sivujen kautta.

Puuvillan organisaatioon ja Puuvillan alueen avoimet työpaikat ovat tarkasteltavissa TE-keskuksen työpaikkailmoituksista. Puuvillan organisaatioon liittyen voit lähettää myös avoimen hakemuksen kauppakeskusjohtaja Tiina Justénille: tiina.justen@porinpuuvilla.fi

Puuvillan alueella toimivien yritysten avoimet työpaikat

Vaatemyyjäksi, myymälävastaavaksi, osa-aikaistyötä tekemään, toimiston vahistukseksi… Työtilanteet elävät sesongeista ja työelämän muutoksista johtuen. Seuraa siis aktiivisesti myös Puuvillan alueen avoimia työpaikkoja niin yritysten omilla kotisivuilla kuin somekanavillakin! Pääset tarkistamaan kaikki Puuvillan alueella ilmoitetut avoinna olevat työpaikat helposti myös TE-keskuksen sivuilta! Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään puuvillalaisessa yrityksessä, olethan suoraan yhteydessä kyseiseen organisaatioon. Onnea työnhakuun, Puuvillassa on kiva tehdä töitä!

TET – työeläämään tutustuminen (8. – 9. lk.)

Puuvillan yritykset ja kauppakeskus Puuvilla ottavat koululaisia tutustumaan työelämään mahdollisuuksien mukaan. Työelämään tutustujan odotetaan olevan omatoiminen, reipas ja siististi pukeutuva nuori. Mikäli olet kiinnostunut työelämään tutustumisesta (TET) jossakin Puuvillan alueella toimivassa yrityksessä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon!

Kesätyöntekijät

Kauppakeskus Puuvillassa sijaitseva Nuokka muuttaa samalla tontilla sijaitsevaan uuteen tilaan. Samalla Puuvilla haluaa osallistaa 15-17 vuotiaita nuoria mukaan kesäkuuhun ajoittuvaan Uusi Nuokka! -projektiin.

Mukaan haetaan:

1) SOSIAALISEN MEDIAN TAITAJAA raportoimaan projektin etenemisestä ja Nuokan avajaisista Puuvillan somessa.
Puuvillan somevastaava tuottaa päivittäin videomateriaalia Uusi Nuokka! -projektin etenemisestä ja tunnelmista sekä koostaa viikon tapahtumista viikkovideon, joka lähetetään joka perjantaiaamu markkinointiin julkaistavaksi. Tämän lisäksi somevastaavan tehtäviin kuuluu uuden Nuokan avajaisviikon videointi ja viikkokoosteen teko. Haluamme kuulla myös omia ideoitasi, joten ota meihin pikaisesti yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää!


Hakemukset 15.5. mennessä:
Kauppakeskusjohtaja Tiina Justén
p. 044 4918752
tiina.justen@porinpuuvilla.fi

Työpaikan osoite: Kauppakeskus Puuvilla, Pohjoisranta 11, 28100 PORI
Palkkaus: projektipalkkio sopimuksen mukaan
Työ alkaa: 1.6. / sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: ~1kk, kesäkuun aikana + avajaisviikon somemateriaali syyskuussa


2) KAHTA RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ
Haemme myös ammattilaisen valvonnassa tapahtuviin avustaviin rakennustöihin kahta rakennusalan opiskelijaa tai rakennuslasta kiinnostunutta. Työ on mahdollisuus suorittaa koulutuksen vaatimana oppisopimusjaksona.

Hakemukset 15.5. mennessä:
Kiinteistöpäällikkö Ville Mattila,
ville.mattila@porinpuuvilla.fi,
p. +358 44 901 6371

Työpaikan osoite: Siltapuistokatu 14, 28100 PORI
Palkkaus: tes
Työn luonne: kesätyö
Työkokemus: ei lainkaan – 1v
Työ alkaa: 01.06.2022, sopimuksen mukaan

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11369282?searchPhrase=puuvilla&locations=Pori&announced=0&leasing=
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11368427?searchPhrase=puuvilla&locations=Pori&announced=0&leasing=

Työharjoittelut

Opintoihin yhdistettävä harjoittelujakso on erinomainen ponnahduslauta työelämään. Voit hakea työharjoittelupaikkaa Porin Puuvilla Oy:stä vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi opiskelemasi ala ja ajankohta, johon työharjoittelujaksosi ajoittuu. Mitä tarkemmin pystyt määrittelemään työharjoittelusi sisällön ja harjoitteluajankohtasi, sitä helpompaa meidän on esittää sinulle mahdollista työharjoittelupaikkaa. Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelupaikasta jossakin Puuvillan Kaupunkikorttelissa tai Kauppakeskuksessa toimivassa yrityksessä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon.

Opinnäytetyöt, projektityöt, opintojaksot, tutkimukset, päättötyöt ja esitelmät

Porin Puuvilla Oy:stä, Puuvillan kauppakeskuksen toiminnasta historiasta on mahdollista tehdä monia erilaisia kirjallisia ja visuaalisia esityksiä. Ota rohkeasti yhteyttä Puuvillan toimistoon ja kerro ehdotuksesi koulu/opiskelutöistäsi! Mikäli olet kiinnostunut tuottamaan esityksen jostakin Puuvillan alueella toimivasta yrityksestä, ole yhteydessä suoraan kyseiseen organisaatioon.