Logged in as super admin
Page(nid): normal
Header-kuva: 

 

Puuvillaan voit saapua viittä reittiä. A Länsitien ja Jokisatamantien rampista Pormestarinluodon läpi kulku on luontevaa Isosannanpuistokatua pitkin. B Porin pohjoisesta liittymästä Toejoelta pääset Puuvillaan seuraten Siltapuistokatua. C Idästä lähestyttäessä saavutaan Lukkarinsannan sillalta jatkaen matkaa Konepajanrantatielle. Porin eteläpuolelta Pohjoisrantaa lähestyville ovat käytössä D Linnansilta ja E Porinsilta. Ympäri kaupunkia sijoitetut mustapohjaiset Porin Puuvilla -opasteet neuvovat perille pääväyliltä.

Perille pääset mm. kävellen, pyörällä, autolla, taksilla, linja-autolla taiCity-linjan kaupunkibussilla.

 

 

Porin Linjojen paikallisliikenteen pysäkki sijaitsee Siltapuistokadulla. Katso aikataulut: http://porinlinjat.fi/aikataulut-linjakartat/

Taksitolppa löytyy Puuvillan Kauppakeskuksen sisäpihalta, Lusikkalinnan pysäköintialueen laidalta, Cafe Solon (Porin Paahtimo) edestä.

City-linjan pysäkki on Puuvillan Kauppakeskuksen sisäpihalla, Lusikkalinnan pysäköintialueen laidalla, pääsisäänkäynnin edustalla. Matkan hinta on 1€/suunta. Bussi kulkee 15 min välein. Lisää City-linjan liikennöinnistä voit lukea: https://porinlinjat.fi/aikataulut-linjakartat/cityliikenne/

Henkilöautoille Puuvillassa on 2000 maksutonta pysököintipaikkaa. Voit lukea pysäköinnistä lisää täältä. Puuvillassa on myös autopesula ja katsastuskonttori.

Polkupyörille Kaupunkikorttelin alueella on runsaasti pyörätelineitä.