Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

5Berries Puuvillassa!

29.12.2021

Puuvillassa 2019 avatun Ultra Action Parkin viereen avattiin uusi mehubaari ”5berries”. Uusi paikka on samojen taustahenkilöiden ideoima ja toteuttama kuin edellä mainittu toimintapuisto.

5berries kehitettiin poikkeusajan keskellä, kun haluttiin luoda nykyisen ravintolan tarjonnan lisäksi kevyempiä, kasvispohjaisia tuotteita, joita on helppo ottaa mukaan tai tilata kuljetuksella kotiin.

5berries tarjoaa ensimmäisenä Porissa virkistäviä Smoothie
Bowleja ja niiden kanssa tuorepuristettuja mehuja. Nälkäisemmille on tarjolla myös raikkaita leipiä ja perinteisempiä Smoothieita.

Tuotevalikoita koostuu erilaisista hedelmistä sekä marjoista luoduista smoothie bowleista, tuorepuristetuista mehuista sekä lihattomista leivistä.

Smoothie Bowl on useille vieras käsite mutta käytännössä se tarkoittaa tuoreista hedelmistä ja marjoista tehtyä, lusikalla syötävää herkkua. Bowlit koristellaan kauniisti esimerkiksi tuoreilla kiiveillä sekä kookoshiutaleilla. Kaikki mehut tehdään pelkästään hedelmistä ja marjoista eikä niihin lisätä vettä tai sokeria.

Uusi kioski palvelee kauppakeskuksen eteläpäädyssä Halosen sekä Ultra Parkin välissä kauppakäytävällä. Taustalla uudessa mehupaikassa on aiemmin Yyterin Seikkailupuisto Huikeesta sekä Puuvillan Ultra Action Parkista tutut veljekset, Ekku ja Tino Lehtonen.

”Kaikki tuotteet ja reseptit on oman testauksen kautta tehty ja inspiraatiota paikkaan on saatu paljon muualta Skandinaviasta missä tämän tyyliset kioskit ovat erittäin suosittuja. Useat suositut Tukholmalaiset somevaikuttajat hakevat aamukahvin sijasta
tuorepuristetun mehun ” toteaa Ekku Lehtonen