Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Esittelyssä Puuvillan K-Citymarket

28.03.2022

Tuoreet liha- ja kalaherkut niin arkeen kuin juhlankin löytyvät yllättävän läheltä, yhden pysähdyksen taktiikalla! Esittelyssä Puuvillan K- Citymarket.

Jaakko Kauppinen on vetänyt syksyllä 2014 avattua porilaiskauppaa runsaat kaksi vuotta. Henkilökuntaa on noin sata, heistä elintarvikepuolella noin 60. Leimallista kaupalle on poikkeuksellisen pitkä palvelutiski.

– Se on ollut alusta alkaen olennainen osa liikeideaamme. Palvelutiskiin, monipuolisuuteen ja laatuun sekä asiantuntevaan palveluun on panostettu, Kauppinen summaa.

Vastuullisuus merkitsee asiakkaille entistä enemmän. Tästä kertoo MSC-sertifikaatti, jonka K-Citymarket Puuvilla sai jo vuonna 2020.
– Koronan myötä myös kotimaisuuden arvostus on noussut, kun ihmiset ovat havahtuneet huoltovarmuuden tärkeyteen. Moni haluaa myös tukea suomalaista työtä, Kauppinen mainitsee.

Porilaiset syövät ylipäätään paljon kalaa, kuten rannikolla on tapana ja totta kai K-Citymarketin tiskiltä löytyy myös paikallisherkkuja: satakuntalaisia nahkiaisia sesonkiaikaan, ravintola Reposaaren silakoita… Lisäksi tehdään omia kalatuotteita, ja savustusuuni onkin ahkerassa käytössä!

– Meillä on visio kehittää erityisesti kalatiskiä tänä ja ensi vuonna. Suunnitelmiin kuuluu ammattitaidon nostaminen, valikoiman kehittäminen ja puolivalmisteiden lisääminen, Jaakko Kauppinen kiteyttää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi ruokaostoksille K-Citymarketiin!

Puuvillan K-Citymarketista löytyvät monipuolisten elintarvikkeiden lisäksi niin oma Puuvilla Kitchen herkkuineen, sushipiste kuin kaupan oma ”jäätelötehdaskin”. -Joko maistoit Gelatoa?


(lähde: Jaakko Kauppinen/ K-kauppiasliitto)