Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

HopLop avaa liikuntaseikkailupuiston Kauppakeskus Puuvillaan

17.07.2014

Porilaiset saavat toivotun HopLop-liikuntaseikkailupuiston ensi syksynä, kun Kauppakeskus Puuvilla avataan 30. lokakuuta.

Porilaiset saavat toivotun HopLop-liikuntaseikkailupuiston ensi syksynä, kun Kauppakeskus Puuvilla avataan 30. lokakuuta. Toimipiste on monella tapaa ainutlaatuinen. Se on HopLopin ensimmäinen suomalaisen leikkivälinevalmistajan Lappsetin kanssa yhteistyössä toteuttama kohde. Lisäksi palveluvalikoima tulee kattamaan myös aikuisille suunnattuja elämyksiä ja tapahtumia.

– On hienoa tulla Poriin upouuteen kauppakeskukseen. Poriin on kyselty lukuisia kertoja omaa HopLopia esimerkiksi Facebook-sivuillamme. Nyt asiakkaiden pyyntöön tarjoutui mahdollisuus parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi Puuvillassa erillisten saunaosastojen myötä voimme tarjota palveluja myös aikuisille muun muassa tyky-päivien, yritystapahtumien sekä yksityisten juhlatilaisuuksien merkeissä, HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki kertoo.

– HopLop-konsepti on erittäin tervetullut lisä Puuvillan palveluvalikoimaan. Myös meille on tullut paljon lapsiperheiden toiveita sisäleikkipaikoista ja on hienoa, että nyt voimme sellaisen toiveen toteuttaa. Uskomme, että tämä on erittäin mieluinen uutinen koko markkina-alueella, kauppakeskusjohtaja Pasi Välimaa hehkuttaa.

Puuvillassa Lappsetin toteuttama seikkailulabyrintti kohoaa yli 10 metrin korkeuteen. HopLopin toiminnassa kotimaisuuden lisäksi turvallisuus on tärkeällä sijalla.

– Odotamme ensimmäistä liikunta- ja leikkitalvea Puuvillassa innolla, Pulkki päättää.

Lisätietoja

Porin Puuvilla Oy, Pasi Välimaa, kauppakeskusjohtaja,
puhelin 044 434 3080, pasi.valimaa@porinpuuvilla.fi

HopLop Oy, Tomi Pulkki, toimitusjohtaja, tomi.pulkki@hoplop.fi

HopLop on Suomen suurin yksityinen lasten liikuttaja ja synttärijuhlien järjestäjä. Poriin avattava HopLop on ketjun kuudestoista toimipiste ja palveluiltaan laajin yritys- ja juhlatapahtumiin soveltuvien tilojen myötä.