Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

K-Citymarket Puuvilla laajenee

14.08.2018

Uudistustyöt K-Citymarket Puuvillassa ovat käynnistymässä. Kauppa laajenee saadessaan käyttöönsä kauppakeskuksen käytössä olleita tiloja
noin 500 m² nykyisen liiketilan vierestä. Laajennuksen avajaisia vietetään näillä näkymin maaliskuun alkupuolella.

Lisääntyneet neliöt jaetaan ruoan ja käyttötavaran kesken. Uudistuksella helpotetaan kaupassa asiointia ja parannetaan niitä osa-alueita, joista on tullut asiakaspalautetta. Kasvaneilla ruoan valikoimilla kauppa palvelee jatkossa entistä paremmin erityisesti panimo- ja herkuttelutuotteissa, pakasteissa, valmisruoassa ja maitotuotteissa. Kaupan sydämenä säilyy laadukas palvelutiski.

– Olemme kuunnelleet uudistuksessa asiakkaiden toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä henkilökunnan asiantuntemusta hyödyntäen.
Panostamme kaupassakäynnin helppouteen ja lisäämme tilaa sekä avaruutta erityisesti pääkäytävälle. Tuotteiden ja osastojen uudelleenorganisontia tapahtuu lähes joka puolella kauppaa. Lisätila mahdollistaa meille myös inspiroivien ruokamaailmojen luomisen.
Tällaiset ovatkin jo suunnitelmissa ainakin panimotuotteiden, herkuttelun ja pakasteiden osalta, kauppias Juha Jylli kertoo tyytyväisenä.
Uudistuksessa käyttötavaraosastot saavat myös lisää tilaa. Valikoimat kasvavat lisätilan ansiosta taloustavaroissa, kattaustarvikkeissa,
papereissa ja pesuaineissa.

– Kaikkiaan kaupan valikoiman ennakoidaan kasvavan noin 1000-1500 päivittäistavaralla ja tähän päälle vielä käyttötavara, Juha Jylli laskee.

Esimerkiksi kaikki pakasteet löytyvät jatkossa kätevästi samasta paikasta, ja samanlaista selkeyttämistä tehdään muillakin osastoilla. Leipäosastolle ja leipomotuotteisiin on niin ikään tulossa uudistuksia, tavoitteena entistäkin herkullisemmat tuoretuotteet.

– Tuore leipä saa jatkossa tuoksua kaupassamme vieläkin runsaammin, Jylli suunnittelee.

Laajennustyöt käynnistyvät pienimuotoisesti jo nyt syksyllä, kun kauppakeskus valmistelee tiloja luovutusta varten. K-Citymarket hyödyntää lisätilaa jo marraskuussa, ja perustaa sinne jouluun liittyvän pop up -markkinatorin. Varsinaiset laajennustyöt ajoittuvat ensi vuoden alkupuolelle, tammi- helmikuulle. Kauppa pysyy koko uudistustyön ajan auki, ja häiriöt asiakkaille pyritään kaikin keinoin minimoimaan. Laajennuksen avajaisia vietetään näillä näkymin maaliskuun alkupuolella.

– Panostamme sekä uudistuksen aikana että sen jälkeen edelleen kulmakiviimme, asiakaspalveluun ja laatuun. Teemme työtämme isolla sydämellä. Kun saamme kaikki uudistukset toteutettua, alkavat kaikki meille tulleet asiakastoiveet olla toteutettuina. Sen jälkeen en enää keksi mitään syytä, miksi asiakkaat eivät valitsisi kauppaamme ostospaikakseen. Olemme toki edelleen erittäin kiitollisia kaikista kehitysehdotuksista, toiveista ja palautteista, ja jatkamme aktiivisesti kaupan palveluiden kehittämistä myös tulevaisuudessa, Jylli kertoo.

– Puuvilla valittiin Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi vuonna 2017. Myynnin ja kävijämääriemme voimakkaan kasvun johdosta päivittäistavarakaupan laajennukselle on ollut tarvetta. K-Citymarketimme laajentuminen vahvistaa asemaamme paikallisessa markkinassa edelleen. Kuten todettu, Puuvilla ei ole koskaan valmis. Tämä on taas yksi askel lähemmäs tulevaisuuden Puuvilla-korttelia, kauppakeskusjohtaja Tea Siivola toteaa.