Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kauppakeskus Puuvilla avataan torstaina 30.10.2014

16.07.2014

Satakunnan suurin kauppakeskus avataan Porissa Puuvillan kaupunkikorttelissa torstaina 30. lokakuuta. Avajaispäivistä odotetaan vilkkaita, arvion mukaan Puuvillassa tulee viikonlopun aikana vierailemaan yli 40 000 asiakasta.

Satakunnan suurin kauppakeskus avataan Porissa Puuvillan kaupunkikorttelissa torstaina 30. lokakuuta. Avajaispäivistä odotetaan vilkkaita, arvion mukaan Puuvillassa tulee viikonlopun aikana vierailemaan yli 40 000 asiakasta.

– Ennakkotunnelmien perusteella Puuvilla kiinnostaa ei yksin porilaisia vaan laajasti koko Satakuntaa. Tavoitteemme on tehdä ensimmäisistä kauppapäivistä mahdollisimman sujuvia ja mieleenpainuvia. Puuvillaan on helppo tulla läheltä ja kauempaakin, kauppakeskusjohtaja Pasi Välimaa sanoo.

Puuvilla on saanut Aluehallintovirastotolta poikkeusluvan pitää kauppakeskus avoinna myös 1.11. Pyhäinpäivänä. Avajaisviikonlopun aikana tarjolla on elämyksiä ja kokemuksia kaiken ikäisille. – Monia kiinnostaa myös Puuvillan ainutlaatuinen historia ja miljöö. Haluammekin pitää Puuvillan kaupunkikorttelin tarinaa elävänä ja esillä sen koko olemassaolon ajalta, Välimaa painottaa.

Uusia kauppakeskustoimijoita

Kesän aikana ovat vahvistuneet sekä Kookenkä-myymälän että InDecon sisustus- ja lahjatavaraliikkeen avaukset Puuvillan kauppakeskuksessa.

– Kookenkä-myymälä täydentää hienosti Puuvillan muotiin ja pukeutumiseen liittyvää palvelutarjontaa ja lisää omalta osaltaan keskuksen vetovoimaisuutta, toteaa kauppakeskusjohtaja Pasi Välimaa.

– Puuvillan kauppakeskus antaa upeat puitteet liiketoiminnallemme. Siirtyessämme Puuvillaan pystymme tavoittamaan asiakkaamme paremmin ja saamme ihanat tuotteemme näyttävästi esille, InDeco-yrittäjä Laura Aro perustelee.

Myös koko Satakuntaa palveleva Skanskan paikallistoimisto siirtyy Yrjönkadulta Puuvillaan. Muutto ajoittuu vuoden 2015 maaliskuulle.

– Puuvilla on meille iso ja merkittävä rakennuskohde, jota esittelemme mielellämme referenssinä, Skanska Talonrakennuksen yksikönjohtaja Kari Lindroos kertoo. Skanskan Puuvillan toimipisteessä tulee työskentelemään 10–15 projekti- ja suunnitteluohjauksen ammattilaista sekä Skanska Kotien asuntomyynnin edustus.

Lisätietoja Porin Puuvilla Oy, Pasi Välimaa, kauppakeskusjohtaja,
puhelin 044 434 3080, pasi.valimaa@porinpuuvilla.fi

InDeco on modernin tyylin sisustus- ja lahjatavaraliike. Tavoitteena on tarjota asiakkaille ripaus luxusta arkeen kohtuuhinnalla, silti laadusta tinkimättä. Valikoimissa on myös huonekaluja ja valaisimia sekä suunnittelupalvelua.

Kookenkä -myymälät tarjoavat trendejä ja muotia sekä mukavuutta, käytännöllisyyttä ja brändejä arvostaville asiakkaille laadukkaan kenkävalikoiman ja palvelun.

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä, joka toteuttaa hyviä työ- ja asuinympäristöjä sekä sujuvia liikenneyhteyksiä.