Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KICKS kosmetiikkaketju avaa liikkeen Puuvillaan

21.02.2023

Kosmetiikkaa ja kauneuden tuotteita myyvä KICKS avaa uuden liikkeen Puuvillan Kauppakeskukseen.

”Olemme valtavan innoissamme saadessamme julkistaa tämän avauksen”, kauppakeskusjohtaja Tiina Justén sanoo. ”Valikoimamme täydentyy entisestään ja pystymme palvelemaan Puuvillan asiakkaita entistä paremmin”, hän jatkaa.
KICKS on ruotsalainen kosmetiikkaketju, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2007 lähtien. Tällä hetkellä myymälöitä on 29 ympäri Suomea. Puuvillan myymälän on tarkoitus aueta kevään 2023 aikana. Liiketila sijoittuu entiseen Finlaysonin pop up -myymälän tiloihin aivan Aschanin kahvilan viereen.
”Puuvillan Kauppakeskus on asiakasta varten. Merkkikosmetiikkaa myyvää toimijaa on toivottu meiltä jo pidemmän aikaa ja nyt pystymme toteuttamaan tämän toiveen”, Justén jatkaa. 260 neliön liiketila remontoidaan kosmetiikkaketjun toiveiden mukaiseksi. KICKS tulee työllistämän noin kuusi henkilöä ja rekrytoinnit alkavat pian.

Lisätiedot: Tiina Justén, kauppakeskusjohtaja, Porin Puuvilla Oy, 044 491 8752, tiina.justen@porinpuuvilla.fi

KICKS on Pohjoismaiden johtava kosmetiikkaketju, jonka laaja valikoima kattaa tuoksut, meikit, ihonhoito- sekä hiustenhoitotuotteet. KICKSillä on yhteensä yli 250 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista kosmetiikka-alan tuotevalikoimista. KICKSillä voi shoppailla meikkejä, tuoksuja sekä ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.