Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pop up -koronarokotukset Puuvillassa syyskuussa

06.08.2021

Porin Puuvillan kauppakeskuksessa aletaan antaa 1-koronarokotusannoksia sekä 2-tehosterokotteita ilman ajanvarausta.

Porin Puuvillan kauppakeskuksessa voi hakea 1. koronarokoteannoksen sekä tehosterokotteen ilman ajanvarausta klo 8.9. 15-20 välisenä aikana entisissä Lempi lifestyle – liikkeen tiloissa, 1. kerroksessa, Café Steinerin vieressä.

Muita rokotuskertoja Puuvillassa ovat seuraavat päivät: 10.9. ,17.9., 23.9., 29.9. klo 15-20. Myös näinä päivinä rokotuspisteessä on mahdollista saada sekä 1. rokotuksia että tehosterokotteita.

Rokotukseen tullessa käytetään maskia, huolehditaan käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä muihin. Rokotustilanteessa keskitytään vain rokotteen saamiseen. Rokotuksen jälkeen tulee jäädä seuraamaan vointiaan 15 minuutiksi. Varaudu saamaan tehosterokotteen aika rokotuksen yhteydessä 8 viikon päähän terveysasemalle.

Porin perusturvan alueella rokotetaan tällä hetkellä kaikkia yli 16-vuotiaita. Lisäksi rokotetaan 12-15-vuotiaita riskiryhmään kuuluvia ja heille aika tulee varata soittamalla koronarokotusajanvaraukseen p. 02 623 4360.

Ajan voi yhä varata myös kaikkiin rokotuspisteisiin Porissa, Merikarvialla ja Ulvilassa. Aika varataan tekstiviestillä tullutta ajanvarauslupaa käyttämällä tai soittamalla ajanvaraukseen.

STM suosittaa, että 12-15-vuotiaat perusterveet rokotetaan koulussa kouluterveydenhoitajien toimesta. Rokotukset pyritään hoitamaan koulupäivän aikana ja ne toteutetaan turvavälit ja maskisuositukset huomioon ottaen.

Kaikkia Porin perusturvan alueen asukkaita kannustetaan ottamaan koronarokotukset vuorollaan. Rokotus antaa suojaa vakavalta koronavirustaudilta ja auttaa suojaamaan myös muita.