Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pori Jazzin asiakaspalvelupiste Puuvillassa

11.07.2019

Festarikesä on täällä! Pori Jazzin oma lipunmyyntipiste palvelee kauppakeskus Puuvillan 2. krs Scandinavian Outdoor ja Finlaysonin -myymälöiden vieressä. Arkisin 13.–15.7. klo 10–18 ja pääkonserttiviikolla 15.–20.7. klo 10–20.

Puuvillasta löydät festivaalin lipunmyynnin, artistimajoituksen ja akkreditoinnin.

Voit maksaa liput Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelillä (pelkkä liikuntaseteli ei käy) sekä Smartum Saldolla, Edenredin virikeseteleillä sekä Ticket Duo ja Ticket Mind & Body -korteilla, ePassilla ja Tyky+ seteleillä sekä Tyky-Onlinella. Muistathan tarkastaa, että käytössäsi on kulttuurietu, pelkällä liikuntaedulla varustettuja seteleitä tai kortteja ei hyväksytä.

Ostaessasi liput Pori Jazzin omasta lipunmyynnistä voit maksaa joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Puuvillassa luottokorteista hyväksytään Visa, Eurocard, Mastercard, American Express ja Diners Club. Yrityksille toimitetaan lippuja myös laskulla.

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihto Kirjurinluodon konserttipuiston porteilla alkaa pääkonserttipäivinä klo 13:30, portit avataan klo 14:00. Maksutapoina käyvät ensisijaisesti käteinen sekä pankkikortit ja yleisimmät luottokortit. HUOM! Kulttuurieduilla maksettavat liput suosittellaan hankkimaan etukäteen tai konserttipäivinä Puuvillan myyntipisteestä! Porteilla on rajalliset mahdollisuudet kulttuurietujen käsittelyyn – mikäli ette pääse ostamaan lippuja Puuvillasta, suositellaan saapumista pääportin lipunmyynnin kautta.

Lähde: http://porijazz.fi/fi/liput