Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillaan uusia erikoisliikkeita

05.09.2014

Puuvillassa vietetään kiireisiä viikkoja loppusyksyn kauppakeskusavajaisia järjestellen ja viimeisiä vuokrasopimuksia hioen.

Puuvillassa vietetään kiireisiä viikkoja loppusyksyn kauppakeskusavajaisia järjestellen ja viimeisiä vuokrasopimuksia hioen. Myös kauppakeskuksen sisä- ja pihatöissä ollaan loppusuoralla.
– Kun 30.10. avajaispäivään on kahdeksan viikkoa aikaa, on mahtava todeta, että Kauppakeskus Puuvillan liiketilat ovat täyttyneet ja meillä on avauksessa erittäin vetovoimainen kattaus toimijoita. Se on nykyisessä taloustilanteessa hyvä suoritus, Puuvillan kauppakeskusjohtaja Pasi Välimaa toteaa.

Viimeisimmät kauppakeskukseen tulonsa vahvistaneet toimijat laajentavat Puuvillan palveluvalikoimaa entisestään. Sekä lastenvaatteet, kirjat että pelit saavat omat erikoisliikkeensä, kun Jesper Junior, Kirjakassi ja Porin Pelikauppa avaavat myymälän Puuvillaan. Lisäksi koru- ja asustetarjontaa täydentää upeasti Glitterin uusi myymälä.
– Pori ja sen ympäristö on vireää aluetta. Meille on tullut paljon toiveita Jesper Juniorin avaamisesta alueelle. Puuvillan myötä meille tarjoutui erinomainen mahdollisuus avata myymälä palvelemaan länsisuomalaisia lapsiperheitä. Porin myymälä tulee olemaan yksi ketjumme suurimmista ja uskomme vahvasti, että Jesper Juniorin runsas lastenvaatetarjonta saavuttaa suosion myös Porissa, Jesper Juniorin ketjujohtaja Päivi Räihä toteaa.

Puuvilla rakentaa uutta tapahtumakulttuuria Poriin

Puuvillassa halutaan varmistaa aina mielenkiintoinen ja sesonkien mukaan vaihtuva tarjonta. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat Puuvillassa pop-up-myymälän avaavat Maria Drockilan kynttiläpaja ja keramiikka- ja sisustustuotteisiin erikoistunut Pentik.
– Pop-up-myymälät ovat osa Puuvillan uutta Taas tapahtuu! -konseptia, jonka tavoitteena on tarjota toimivat ja laadukkaat puitteet erilaisille tapahtumille, tilaisuuksille ja promootioille. Puuvillasta löytyy useita tapahtuma-alueita sekä pihalta että kauppakeskuksen sisätiloista, Puuvillan markkinointipäällikkö Veera Forsbacka sanoo.

Lisätietoja
Porin Puuvilla Oy, Pasi Välimaa, kauppakeskusjohtaja,
puhelin 044 434 3080, pasi.valimaa@porinpuuvilla.fi

Glitter -myymälöiden valikoimissa on yli 6 000 erilaista korua ja asustetta, jotka inspiroivat jokaista löytämään oman persoonallisen tyylinsä. Tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Puolassa on yhteensä yli 250 Glitter-myymälää, joihin saapuu uusia tuotteita viikoittain.

Jesper Junior on vuonna 1981 perustettu suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Valikoimista löytyvät Euroopan tunnetuimmat merkkituotteet sekä edulliset käyttövaatteet leikki-ikäisille lapsille ja vauvoille. Jesper Juniorin omaa tuotantoa ovat tuotemerkit Jonathan, Julia, Nicolas, Nalle ja Busino.

Kirjakassi on vuonna 2000 perustettu perheyritys, jonka ensimmäinen myymälä avautui Rovaniemellä. Nykyisin toimintaa on jo yli kymmenellä paikkakunnalla. Puuvillaan avattava Kirjakassi on ensimmäinen Satakunnan alueella.

Maria Drockila kynttiläpaja aloitti toimintansa 15 vuotta sitten. Edelleen kynttilät valmistetaan vanhoja perinteitä kunnioittaen käsityönä valamalla, kastamalla ja erilaisia koverrustyökaluja käyttäen. Kynttiläpaja sijaitsee vanhassa kehräämössä Orimattilassa.

Pentik on sisustusmyymäläketju, jolla on yli 80 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Pentik suunnittelee omalla tuotemerkillä monipuolisia mallistoja kodin sisustukseen. Posiolla sijaitsee yrityksen oma keramiikkatehdas ja kynttiläpaja. Tuotevalikoimassa on keramiikan lisäksi laaja valikoima tuotteita tekstiileistä huonekaluihin.

Porin Pelikauppa tarjoaa laajan valikoiman uusia pelejä eri alustoille: lautapelejä, Warhammer-tuotteita, Magic the Gathering -kortteja, manga-, fantasy- ja roolipelikirjallisuutta sekä valtavan määrän käytettyjä pelejä. Pelikaupassa on ilmaista maalausopetusta, figuuri- ja korttipeliopetusta sekä pelipöytiä.