Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillakorttelin piha-alueiden viimeistelytyöt käynnissä

21.07.2014

Yliopistokeskuksen ja kauppakeskuksen välisellä torialueella pihatyöt ovat valmistuneet.

Yliopistokeskuksen ja kauppakeskuksen välisellä torialueella pihatyöt ovat valmistuneet. Alueen huoltoliikenne käyttää normaalia reittiä Siltapuistokadun puolelta. Pysäköinti torialueella on toistaiseksi vielä kielletty.

Puuvilla-korttelin länsireunalla sijaitsevan pysäköintialueen (P1) asfaltointityöt valmistuvat viikolla 29. Alue on kokonaan pysäköintikäytössä 21.7.2014 alkaen.

Puuvillan sisäpihalla pysäköintialue P4 on pois käytöstä ja P3 suljetaan asiakasliikenteeltä viikolla 29. Vain välttämätön huoltoliikenne sallitaan alueella.

Terveydenhuollon asiakasliikenne ohjataan P2- ja P1-pysäköintialueille, joista on suojattu jalankulkuyhteys sisäänkäyntien läheisyyteen. Pysäköintialueen P2 pohjatyöt ovat käynnissä ja pysäköinti on alueella käytössä osittain. P6-pysäköintialue Siltapuistokadulla on normaalisti käytössä.

Porin Kaupunki aloittaa Pumpulikadun päällystystyöt elokuussa viikolla 34. Kulku alueelle siirretään Kehräämönkadulle ja Pumpulikatu suljetaan liikenteeltä töiden ajaksi.

Siltapuistokadun itäpuolella, Porin Kristillisen koulun piha-alueella on noin 30 pysäköintipaikkaa tilapäiskäytössä 9.8.2014 asti. Ajo pysäköintialueelle tapahtuu Cotton Grillin pohjoispuolelta. Pysäköinti koulun alueella on sallittu Puuvillan tai Yliopistokeskuksen pysäköintiluvilla.

Yliopistokeskuksen pysäköintiluvilla saa pysäköidä kaikilla Puuvillakorttelin pysäköintialueilla.

Tiedotamme piha-alueiden kunnostustöistä sitä mukaa kun työt etenevät. Pahoittelemme pihatöiden aiheuttamaa häiriötä.

Lisätietoja Porin Puuvilla Oy / Juha Veistonen 044-970 6068
Skanska Oy / Teemu Saarinen 040-356 4754