Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillan kauppakeskukseen aukeaa kolme uutta yritystä

22.12.2022

Vuoden vaihteesta on tulossa Puuvillalle vauhdikas, kun kolme uutta toimijaa avaavat ovensa kauppakeskuksessa.

Puuvilla saa uuden ravintolan, naamiais- ja juhlatarvikeliikkeen sekä kolmannen toimijan, joka julkaistaan myöhemmin keväällä. Uudet yritykset täydentävät jo ennestään runsasta Puuvillan tarjoomaa. Samalla kauppakeskuksen liiketilat tulevat täyteen kun 99 % vuokrattavasta alasta on käytössä.
Uusi teppanyaki ravintola

Ravintolamaailmassa Sakura Buffet ja Teppanyaki -niminen ravintola aloittaa toimintansa vuoden vaihteessa. Yrittäjä on Yanli Liu. Puuvillan ravintolassa ei kuitenkaan tarjota sushia, vaan muun muassa teppanyakia, joka tarkoittaa japanilaista grilliruoka buffetia. Se on nyt kovassa huudossa elämyksellisyytensä ansiosta maailmalla. Asiakas valitsee erilaisia lihoja ja kasviksia buffetista, jotka kokki valmistaa hänelle avogrillissä. Lisäksi tarjolla on koko päivän buffet ja mahdollisuus ala carte ruokailuun.

Teemajuhliin asuja ja tarvikkeita

Naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä Marakatti aloittaa myös toimintansa Puuvillan kauppakeskuksessa heti alkavana vuonna. Vantaan Flamingossa ja Lempäälän Ideaparkissa toimiva yritys avaa nyt ensimmäisen myymälänsä Länsi-Suomeen. ”Olemme erittäin innoissamme tulossa Puuvillaan. Porin suunnalta on puuttunut vallan meidän kaltaisemme toimija. Olemme kuulleet paljon hyvää Puuvillasta. Aktiivisena ja jatkuvasti kehittyvänä kauppakeskuksena Puuvilla tarjoaa meille hyvät kasvun mahdollisuudet”, yrityksen toimitusjohtaja Jani Levola kertoo. Marakatin valikoimassa on muun muassa naamiaisasuja ja asusteita, peruukkeja, juhlatarvikkeita, ilmapalloja, erilaisia pelejä ja hauskoja lahjoja, sekä uusimpia TikTokin hittituotteita. Uusi liiketila on MuksuMassin myymälää vastapäätä K-Citymarketin vieressä.

Puuvilla kasvaa vahvasti

”Vaikka ajat ovat tiukat, Puuvilla tekee vahvaa kasvua. Joulumyynnissä olemme pääsemässä tavoitteisiimme energiakriisistä ja aiemmista koronavuosista huolimatta”, kauppakeskusjohtaja Tiina Justen summaa sesongin tilannetta. Kuluvana vuonna Puuvillassa on avattu kuusi uutta yritystä: Nanso, kiinteistövälitys Haave LKV, POP Pankki, Normal, Askarteluliike Taitava ja Elisa Palvelupuoti. Uudet avaukset ovat vauhdittaneet positiiviseen tulokseen pääsemistä. ”Puuvillassa on hyvä tekemisen meininki, laaja valikoima eri alojen yrityksiä, laadukas asiakaspalvelu ja erinomainen henkilökunta. Olemme erittäin kiitollisia heille jaksamisesta myös vaikeina aikoina”, Justén jatkaa.

Myyntitavoite vuonna 2022 lähes 100 miljoonaa euroa

Puuvillan myynti oli kolmannella kvartaalilla 72 miljoonaa euroa eli 7,5 prosenttia viime vuoden vastaavaa tilannetta enemmän. Koko vuoden myyntitavoite on 98 miljoonaa euroa ja kävijämäärä 5,3 miljoonaa. ”Joulukauppaa on jäljellä enää kuluva viikko. Sen onnistuminen ratkaisee loppuvuoden lopullisen tuloksen”, kauppakeskusjohtaja Justén puntaroi toiveikkaana ja toivottaa kaikille iloista joulua.


Lisätiedot:
Tiina Justén, kauppakeskusjohtaja, p. 044 491 8752, tiina.justen@porinpuuvilla.fi