Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillan Piparkakkumaa rakentui jälleen

03.01.2024

Puuvillan Piparkakkumaa rakentui tänäkin vuonna kauppakäytävälle mitä herkullisimmin teoksin. Kiitos kaikille osallistujille! Voittajat palkittiin juuri sopivasti ennen joulua.

Vuotuisen leivontakilpailun ideana oli laittaa jauhopeukalot pyörimään ja loihtia ihanin, herkullisin, mitä mielikuvituksellisin tai muuten vaan mieluisa rakennelma piparkakkutaikinasta.

Aikuisille leipureille oli oma sarjansa ja lapsille aivan oma. Kilpailu alkoi Puuvillan joulun avauksesta 18.11. ja teoksia sai jättää ihasteltavaksi 21.12. saakka.

Tämän jälkeen asiakkaat saivat äänestää mieluisinta piparkakkuluomusta sekä lasten että aikuisten sarjassa. Lisäksi kilpailun tuomaristo äänesti omasta mielestään ihaninta ”taloa”.


Yleisöäänestyksen voittaja oli Talo numero 15.
Leipurit: Lotta, Aino ja Alisa. ”Ollaan 17-vuotiaita lukiolaisia. Rakennettiin talo koeviikon kiireessä, mutta onnistuttiin lopulta saamaan kartano valmiiksi.”

Ihanin piparkakkukisan voittaja oli Talo numero 18.
Leipuri: Jasmin ” Barbie-piparitalo”

Lasten kilpailun voittaja oli Talo numero 25
Leipuri: Eevi 9v ja Iisa 6v ”Piparkakkutalon rakentaminen oli kivaa!”


Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. Lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 100€ lahjakortti Puuvillaan ja myös arvonnan voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Onnea kaikille mestarileipurille ja iso kiitos ihan kaikille osallistuneille. Mahtavaa alkanutta vuotta!


#puuvilla #porinpuuvilla #kauppakeskuspuuvilla #piparkakkumaa #puuvilajoulu #uusivuosi #uudettuulet