Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillan Sote-keskus Cottonin koronarokotusten pop-up 26.12.

17.12.2021

Sote-keskus Cottonissa annetaan koronavirusrokotteiden 1.-3.annoksia sunnuntaina 26.12 kello 10-16. Rokotukset tapahtuvat terveysaseman tiloissa.Tämän lisäksi voi saada myös influenssarokotteen, jos THL:n asettamat kriteerit täyttyvät.

Huomioithan, ette emme rokota tässä tapahtumassa 5-11 –vuotiaita lapsia. 12-vuotta täyttäneet asiakkaat saavat koronavirusrokotteen toisen annoksen, kun ensimmäisestä annoksesta tulee kuluneeksi 6 viikkoa. Kolmannen annoksen kriteereihin pääset tutustumaan THL:n verkkosivujen kautta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/koronavirusrokotteet-eli-covid-19-rokotteet-ohjeita-ammattilaisille/kolmas-koronarokoteannos

Koska tapahtuma järjestetään ilman ajanvarausta, niin varauduthan mahdollisesti jonottamaan ja odottamaan omaa vuoroasi. Muista, että rokotustapahtumaan saavutaan terveenä (ei hengitystieinfektion oireita), huolehditaan turvaväleistä ja käytetään nenä-suusuojusta mahdollisuuksien mukaan. Rokotushenkilökunta vastaa kysymyksiisi koskien koronavirusrokotteita ja influenssarokotusta.

Sote-keskus Cotton
Siltapuistokatu 2, 28100 Pori
Sisäänkäynti: Kauppakeskus Puuvillan parkkipaikan puolelta, terveysaseman pääovesta VÄ-09 (Café Soloa vastapäätä)
Rokotukset: terveysaseman normaaleissa vastaanottotiloissa 1.kerroksessa
Poistuminen: Siltapuistokadun/Kutomonaukion puoleisesta ovesta