Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillan vuosi 2021

26.01.2022

Näin uuden vuoden alussa on hyvä summata vanhan vuoden tuloksia. Ilolla saamme julkistaa, että Puuvillan vuodesta 2021 muodostui haasteista huolimatta vähintäänkin hyvä!

Puuvillassa vieraili vuoden 2021 aikana 5,2 miljoonaa asiakasta ja kasvua muodostui suhteessa vuoteen 2020 +7%. Myös myynnin kehitys oli suotuisaa: myynnit kasvoivat 12%, jonka mukana keskiostos nousi 4,4%.

Puuvilla Satakunnan suurimpana kauppakeskuksena on koko toimintakautensa kiinnostanut eri alojen toimijoita. Vuokrausaste jatkoi myös 2021 hyvällä tasollaan kauppakeskuksen vuokrausasteen ollessa 98% sekä koko kaupunkikorttelin 95%.

Uusia aloittaneita yrityksiä vuonna 2021 kauppakeskuksessa olivat Tempur Brand Store, Spice Ice by Candytown sekä uudistunut Vila, Haave lkv sekä 5berries.

KTI:n (KTI kiinteistötieto) suorittamassa valtakunnallisessa asiakastyytyväisyyskyselyssä, jossa oli mukana 21 kauppakeskusta, Puuvilla nousikin Suomen ensimmäiselle sijalle vuokralaisten suositteluhalukkuutta kysyttäessä.

Näin hyvistä tuloksista ja palautteesta on kiittäminen kaikkia kauppakeskus Puuvillan toimijoita sekä henkilökuntaa – ja tietenkin kaikkia ihania ihmisiä, jotka ovat asioineet Puuvillan myymälöissä ja yrityksissä.

Odotukset ovat korkealla, olkoon Puuvilla täynnä iloa, ihmisiä ja ihmeteltävää myös vuonna 2022!