Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Trampoliini- ja toimintapuisto sekä katuruokaravintola Puuvillaan

13.06.2019

Puuvillan Kauppakeskukseen aukeaa uuden ajan toimintapuisto, joka haastaa Suomessa suurta suosiota saaneet tunnetut konseptit. Puiston yhteyteen aukeaa myös ravintola, joka on erikoistunut katuruokaan. Molempien arvioitu avajaisaika on syksyllä 2019.

Ultra Action Park on porilaisten puistoyrittäjien uusi konsepti, joka tuo Poriin mahdollisuuden päästä kokemaan elämyksiä sekä harrastamaan uudella tavalla. Puiston vetonauloja ovat mm. Olympia-tason trampoliinialue, Airbag-alastulopatja, Ninjarata, Peliareena, Kiipeilylabyrintti sekä voimistelualue ja Airtrack. Puisto sijoittuu ent. HopLopin tiloihin Puuvillan 1. kerrokseen. Liiketila mahdollistaa mahtavan trampoliinialueen poikkeuksellisen korkean tilan vuoksi.
Toiminnan suunnittelussa on panostettu erityisesti nuoriin vetoaviin toimintoihin, jotka ovat tarkkaan valittu ja puuttuvat Porin tarjonnasta. Nuoret esittelevät sosiaalisen median kautta omia taitojaan ja Ultra Parkissa näitä pääsee harjoittelemaan sekä toteuttamaan, kertoo Ekku Lehtonen Action Parkista.

Puisto tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet yritysten virkistyspäiviin yhdistämällä aktiviteetit, ruuan sekä illanviettopaikan. ”Hienoa, että saamme upean korkean leikkitilan jälleen asiakkaiden käyttöön. Suunnitelmat vaikuttavat todella hienoilta ja juuri siltä, mihin suuntaan tänä päivänä kauppakeskusta haluamme kehittää. Samassa yhteydessä Puuvilla saa myös asiakkaiden toivoman erittäin suositun porilaisen ravintolakonseptin Puuvillaan”, kauppakeskusjohtaja Tea Siivola kertoo mielissään.