Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Turo’s Heavy Kebab Kauppakeskus Puuvillaan

21.08.2019

Puuvillan ravintolavalikoima laajenee. Katuruokaravintola Turo’s Heavy Kebab avaa uuden toimipisteen syksyllä kauppakeskuksessa aukeavan toimintapuiston Ultra Action Parkin yhteyteen. Ravintolaan tulee noin 70 asiakaspaikkaa ja se on päivittäin avoinna. Uusi toimipiste työllistää reilu 10 henkeä.

Porissa suurta suosiota nauttiva Turo’s Heavy Kebab avaa ravintolan Kauppakeskus Puuvillassa. Uusi toimipiste aukeaa nimellä Turo’s Street Kitchen Puuvilla, ja se sijaitsee uuden Ultra Action Park -toimintapuiston yhteydessä. Ravintola palvelee toimintapuistosta täysin erillisenä tilana ja ruokaa voi nauttia ilman, että menee puistoon sisään. Tila on jaettu suurella lasiseinällä, josta voi seurata puiston toimintaa samalla kun ruokailee. Ultra Action Park yhdessä Turo’s Street Kitchenin kanssa mahdollistaa mm. erinomaiset mahdollisuudet yritysten virkistyspäiviin yhdistämällä aktiviteetit, ruuan sekä illanviettopaikan.

Turo’s Heavy Kebabin aiempaan tarjontaan tulee lisäksi lounas, joka tarjoillaan noutopöytänä. Se pohjautuu runsaisiin maustettuihin kasvisruokiin, jonka lisäksi tulee päälisukkeet. Turos’ Heavy Kebab sekä Turo’s Street Kitchen Puuvilla ovat täysin paikallisvetoisia.