Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Turvallista asiointia Puuvillassa

15.09.2021

Voimme yhdessä tehdä kauppakeskuksessa asioinnista mahdollisimman turvallista toisillemme!

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ensisijaisesti pesemällä kädet ja myös käyttämällä käsidesiä. Puuvillassa on kauppakäytävän tuntumassa uusi Woshio -automaatti, jossa voit käydä pesemässä kätesi ilman, että sinun pitää mennä WC-tiloihin. Lisäksi kauppakeskuksen sisääntuloihin ja yleisövessoihin on asennettu vaahtoannostelijalla varustetut käsidesiautomaatit.

Kunnioitathan muita asiakkaita turvavälillä: anna tilaa kassajonossa, hyllyjen välissä, sovituskopeissa, yleisövessoissa, kauppakäytävällä.

Käytäthän tarvittaessa turvamaskia.

Olemme tehostaneet yleisten tilojen siivousta Puuvillassa. Desinfioimme kauppakäytävän levähdyspenkit ja tyhjennämme roskakoreja tiheämmin, jotta ne eivät täyty. Roskakoreja on maskisuosituksen johdosta lisätty myös parkkihallien sisäänkäynneille.

Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, siirräthän ystävien tapaamista ja Puuvillassa asiointia.

Puuvillan Citymarket, Clas Ohlson ja Turo’s Heavy Kebab toimittavat ostoksesi myös Puuvillan parkkihalliin (Turo´s Kutomon aukiolle).

Seuraamme aktiivisesti koronavirukseen liittyviä tiedotteita ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Tehdään meille kaikille terve ja turvallinen asiointireissu ❤

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tapahtuma -koronaturvallisuussivullemme