Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Esteettömyys

Ennakoivalla suunnittelulla
selkeyttä ja tilaa

Puuvilla on fyysisesti saavutettava, esteetön kauppakeskus. Esteetön kauppakeskus on suunniteltu siten, että kaikki asiakkaat rajoitteista huolimatta pääsevät liikkumaan joko itsenäisesti tai avustettuna tiloissamme turvallisesti ja miellyttävästi. Esteettömän tilan ratkaisut hyödyttävät kaikkia, sillä tila on tällöin turvallisempi ja helppokulkuisempi ja auttaa kokonaisuuden havainnoinnissa. Esimerkiksi automatisoidut liukuovet tai -tasot ovat hyvä arkipäivän esimerkki ratkaisuista, jotka helpottavat jokaisen asiointia.

Helpottavia ratkaisuja asiointiin

Ennakoiva rakennussuunnittelu. Rakennussuunnittelulla on ratkaiseva merkitys siihen, minkälaiseksi asiointikokemus muodostuu valmiissa kauppakeskuksessa:

Saapuminen. Esteettömyys Puuvillassa on turvattu suunnittelutyössä esimerkiksi varamalla parkkialueelle tarpeeksi invalidipaikkoja sisäänkäyntien tuntumaan. Asiointia helpottaaksemme lastenvaunuille, pyörätuoleille ja opaskoirille on annettu asianmukaiset tilat hisseissä.

Kulkeminen. Suunnittelemalla ja ylläpitämällä asiakkaille leveitä kulkukäytäviä sekä huomioimalla, että tasoeroissa on kontrastivärit / invaliuskat noudatamme myös yleisiä hätäpoistumis- ja turvallisuussäädöksiä. Invavessat ovat löydettävissä helposti Puuvillan katkeamattoman opastuksen ansiosta.

Tapahtumat. Puuvillan tapahtuma-areena mahdollistaa tapahtumien tarkkailun monelta tasolta: Areena on suunniteltu siten, että kauppakeskusaukiolle on suora näkyvyys kolmesta kerroksesta ja Puuvillan ravintolamaailmasta käsin. Jokaisen kerroksen näköalatasolle pääsee vaivattomoasti suoraan hissillä ja esiintyjät pääsevät lavalle tarvittaessa invaliuskan avulla.

Lainauspiste ja säilytyskaapit. Asiakkaiden esteettömyyttä Puuvillan Infolassa huomioidaan tarjoamalla pyörätuoleja sekä lastenrattaita lainattavaksi Puuvillan Infolasta asiointireissun ajaksi sekä mahdollistamalla tavaroiden jättämisen maksuttomiin säilytyskaappeihin kauppakeskuksen yleisissä tiloissa.

Tiesitkö? Puuvilla on ollut vuodesta 2014 lähtien hiljainen kauppakeskus. Yleisissä tiloissa ei soiteta taustamusiikkia, mikä helpottaa ääniyliherkkien ihmisten – tai lemmikkien – kulkua käytävillä.