Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillan tilaisuuksien korona-ohjeistus

Puuvillan tilaisuuksien korona-ohjeistus

1. Tule tilaisuuteen vain terveenä. Muistathan myös osallistua koronarokoteohjelmaan ja ladata itsellesi Koronavilkku -sovellus.

2. Noudata turvavälejä (2m). Suosittelemme tämän lisäksi myös maskin käyttöä.

3. Mikäli et pysty noudattamaan turvavälejä, käytäthän maskia.

4. Ylläpidä hyvää hygieniaa: käytä käsidesiä, käsienpesupisteitä ja desinfiointiainetta tilaisuudessa laitteita käytettäessä.

Kauppakeskus Puuvillan toimet tilaisuuksissa koronatartuntojen ehkäisemiseksi

1. Tapahtumien  etukäteistiedotus (kotisivut, some, Puuvillan sisäiset toimintaohjeet)

2. Mikäli kauppakeskus Puuvilla ei ole tapahtuman järjestävä taho, ohjeistetaan ulkopuolinen tapahtumajärjestäjä noudattamaan voimassa olevia turvallisuussäännöksiä ja laatimaan omakohtainen turvalllisuussuunnitelma turvavälien, hygienian ja muiden ohjeistusten mukaisesti.

3. Yleiset koronaohjeistukset  ja muistutukset kauppakeskuksen tiloissa (visuaaliset, auditiiviset & suullisesti vartijoiden toimesta) ja
sähköisenä esim. Puuvillan kotisivut, sosiaalinen media.

3. Puuvillan vartijat valvovat tilaisuudessa turvavälien pitämistä.

4. Kalusteet sijoitellaan turvavälejä noudattaen.

5. Sekä Puuvillan henkilökunta että ohjelmajärjestäjä muistuttaa ja neuvoo tapahtuman aikana turvaväleistä, käsideseistä sekä tilaisuudesta riippuen  laitteen (esimerkiksi ohjaimen /  näppäimistön) desinfioinnista.

6. Jonotuksen turvavälien pidossa apuna  lattiamerkinnät, rajaustolpat sekä kirjallisest ohjeistukset

7. Puuvillan siivoustiimi noudattaa tilaisuuksissa ja Puuvillan tiloissa koronaohjeistusten mukaista tehostettua siivousrytmiä.

8. Puuvillan yleisissä tiloissa on sekä käsidesipisteitä että mahdollisuus käsien vesipesuun sekä wc-tiloissa että kauppakäytävällä sijaitsevassa Woshio- käsienpesuautomaatissa.

9. Tilaisuuksissa maskeja saatavana myös Puuvillan toimesta tapahtuma-alueen tuntumasta Puuvillan Infolasta, Lindex -liikettä vastapäätä.