Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Turvallisuus ja miellyttävyys

Turvallisessa ympäristössä on
mukava olla.

Mitä asioita kuuluu Puuvillan turvallisuuteen? Turvallisuus rakennetussa ympäristössä ei ole sattumaa, vaan monen suunnittelu- ja toteutusvaiheen tulos ja asia, joka vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Puuvillassa turvallisuusnäkökulma ja riskien hallinta liittyy saumattomasti kaikkeen toimintaan, aina tilasuunnittelusta rakentamiseen ja koko kiinteistön ylläpitoon sekä yksittäisen tapahtuman suunnitteluun asti.

Päivittäistä turvallisuutta

Turvallisuuden seuranta. Puuvillan kiinteistön ja kauppakeskuksen turvallisuutta todennetaan mittauksilla, automatisoiduilla seurannoilla, säännöllisillä auditointikävelyillä ja tarkastuskierroksilla viranomaisten kanssa.

Turvallisuusvalvonta. Puuvillan oman Turvavalvomon työntekijät huolehtivat kauppakeskusten yleisten tilojen järjestyksestä ja turvallisuudesta. Kauppakeskuksen valvonnan hyvä tekniikka takaa, että epäselvät asiat kauppakeskuksen tiloissa ja sen ulkoalueilla voidaan helposti todentaa valvontajärjestelmän kautta. Puuvillan järjestyksenvalvonta tekee valvonta- ja neuvontatyön lisäksi kauppakeskuksessa myös kiinteää ja tärkeää yhteistyötä nuorisotyöntekijöiden ja eri viranomaistahojen kanssa.

Pelastautuminen. Pelastautumiusuunnitelma käydään jokaisen alueella toimivan yrityksen kanssa läpi ja vuokralaisten kanssa toteutetetaan ajoittain turvallisuuskävelyitä. Puuvilla järjestää vuokralaisilleen myös alkusammutuskoulutusta ja valvoo yleisesti, että yleisiä turvallisuusmääräyksiä noudatetaan.

Kauppakeskuksen automaatiset hälytysjärjestelmät ja koulutettu kauppakeskuksen henkilökunta huolehtivat siitä, että Puuvillan alueella mahdollisissa hälytystilanteissa tieto kulkee sekä kauppakeskuksen sisällä oleville ihmisille kuin viranomaisillekin nopeasti. Puuvillan tapahtuma-areenalla sijaitsee myös defibrillaattori, jonka sijainti on merkitty myös kauppakeskuksen karttoihin ja opastepöytiin.

Siisti, turvallinen ympäristö. Puuvillan siivousryhmä pitää yleiset pinnat puhtaina ja hygienisinä ja huolehtii työllään että myös lattiat ovat turvallisia kävellä. Liukutasolla voi huoletta kulkea myös ostoskärryn kanssa ilman pelkoa kärryjen valumisesta ja törmäilyistä. Piha-alueilla voi kulkea myös turvallisesti, vaikka Suomen vaihteleva sää loisikin haasteita kiiinteistönhoidolle. Kauppakeskuksessa jokaisen neliömetrin on oltava kulkijalle turvallinen.

Yhteiskunnan poikkeustilanteet vaikuttavat myös kauppakeskuksen vastuihin: esimerkiksi koronaepidemia toi tullessaan moninaiset velvoitteet ja rajoitukset. Huonojenkin tilanteiden hyvät käytänteet myös jäävät: käsidesit ovat tulevaisuudessakin löydettävissä Puuvillan sisäänkäynneillä ja kasvomaskeja voi edelleen tiedustella Puuvillan Infolasta.

Opasteet ja tilavuus. Leveät käytävät ja selkeät opasteet tuovat turvaa varsinkin poikkeustilanteissa. Puuvilla on hyvin opastettu ja hätäpoistumistiet ovat osoitettu näkyvästi ja lain vaatimusten mukaisesti. Perehty aiheeseen lisää Vastuullisuusosion Saavutettavuus kautta.

Lisäpalveluilla miellyttävyyttä

Kysyntää vastaavien liikkeiden tarjonnan lisäksi sujuvuutta ja muokavuutta asiointiin Puuvillassa tuovat monet asiat!

Kuka auttaa? Puuvillan Infola sijaitsee kauppakeskuksen katutasolla ja iloinen henkilökunta auttaa mielellään pulmissasi.

Missä penkki? Käytävillä sijaitsevat tukevat penkit ovat kullanarvoinen asia, etenkin senioriasiakkaillmme. Penkkejä on säännöllisin välimatkoin ja niissä istuen onkin mukava hengähtää ja seurailla kauppakeskuksen hyörinää.

Missä on…? Infolan henkilökohtaisen opastuksen lisäksi pääset tutkimaan myymälöiden sijainnit ja päivän tarjoukset käytävillä sijaitsevista, helppokäyttöisistä opastepöydistä.

Käteistä? Rahan nosto- ja talletusautomaatit takaavat, että niin käteisen talletus tilille kuin sen nosto lompakkoonkin onnistuvat helposti.

Mihin tavarat? Puuvilan maksuttomat tavaroiden säilytyskaapit ovat kaikkien käytössä. Isompiin kaappeihin mahtuu hyvin taitettu scootti tai vaatteet ja ostokset ravintolareissun ajaksi!

Mitä palautuspisteitä? Puuvillan kierrätävien roskisten lisäksi voit palauttaa pulloja ja tölkkejä sekä puhtaita tarpeettomia tekstiilejä kauppakeskuksessa sijaitseviin palautuspisteisiin.

Mistä nopea passikuva? Kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta valokuva-automaatista saat napattua niin hauskat kaveriselfiet kuin viralliset passikuvatkin, myös digitaalisena.

Missä puhelinlaturit? Oletko huomannut, että Puuvillan Hissejä vastapäätä sijaitsee puhelimien latauslokerikko, jossa saat puhelimesi ladattua turvallisesti?

Entä lapset? Puuvillassa löydät niin lastenhoitohuoneet kuin erilaiset lasten leikkipisteetkin. Ulkona pienimmät pääsevät vaikka laskemaan liukumäkeä Cafe Solon edessä Puuvillan sisäpihalla ja sisällä asiakkaita palvelee rakastettu ja maksuton lasten leikkihuone Puuhavilla.

Maksavatko tapahtumat? Kauppakeskuksen omat järjestämät tapahtumat ovat ilmaisia ja tapahtumia on järjestetty vauvasta vaareille, niin taaperopäivistä ja somejulkkisten esiintymisistä seniorijumppiin, konsertteja Hevisauruksesta Katri Helenaan. Maksuttomien tapahtumien kanssa Puuvilla mahdollistaa koko perheelle mukavat hetket ympäri vuoden.