Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vihreitä valintoja

Jokainen vihreä päätös
on merkittävä

Ekologiset valinnat eivät aina ole isoja, kuten kokonaisen kauppakeskuksen omavarainen lämmitys- ja viilennysenergia tai kokonaisen siivoustiimin pesuaineista nano-otsoniveteen siirtyminen. Pienillä asioilla on iso merkitys pitkällä aikavälillä, esimerkiksi silläkin päätöksellä, että kaikki Puuvillaan ostetut nippusiteet ovat uudelleenkäytettäviä. Puuvillassa on myös paljon muitakin asioita, joilla olemme pyrkineet vaikuttamaan omaan jalanjälkeemme ympäristöön liittyen:

Useat liikkeet kauppakeskuksessa osallistuvat myös myymälöissään kierrätykseen. Tutustu Puuvillassa toimiviin vastuullisuuskonkareihin ja tuoreisiin vastuunkantajiin Puuvillan Yritykset ja palvelut -sivuilla, vuokralaistemme yritysesittelyjen kautta heidän omilla sivuillaan.

Kiertotaloutta ja ekotekoja

Hyppää mukaan Puuvilllabussiin! Puuvillaan liikennöi päivittäin vähäpäästöinen City -linja 15 minuutin välein, jolla pääsee mutkattomasti kulkemaan kaupupngin sisällä niin kauppakeskukseen kuin Satasairaalaankin.

Virtaa autoon. Lataa auto sovelluksessa Puuvillan Parkkitalon P2 -tasolla! Asiointireissulla on kiva tankata oman vatsan lisäksi myös auto. Puuvillan kahdeksassa nopeassa latauspisteessä sähköauton lataus käy kuin tanssi!

Vedensäästöä. Puuvillan kauppakäytävän ja ravintolamaailman vieressä sijaitsevissa WC -tiloissa on vettä säästävät hanat sekä vedettömät pisuaarit.

Tarkkaa sähkönkulutusta. Tiesitkö, että kiinteistössä on yli 6000 erilaista mittauspistettä? Kiinteistöautomaation tehokkuuden vuoksi muutokset esimerkiksi tulo- ja poistoilman tai lämpötilan ja valaistuksen suhteen reagoivat täsmälliseti olosuhteisiin minimoiden hukkasähkön käytön.

Mainosmateriaalit. Puuvillan kauppakeskuksuksen opastetarrat ovat uudelleen käytettäviä ja painotöissä käytämme ensisijaisesti ympäristövastuullisia painotaloja.

Pullonpalautus. Huomasithan, että Puuvillan pullonpalautusautomaatti ottaa vastaan myös pantittomat alumiinitölkit, jolloin alumiini kierrätetään pantittomuudesta huolimatta oikein.

Tekstiilien keräyspiste. Puuvillassa sijaitsee myös puhtaiden vaatteiden tekstiilikeräyspiste pullonpalautuspisteen tuntumassa. Poistotekstiileihin kuuluvat kuivat ja puhtaat, käyttökelvottomat vaatteet ja kodintekstiilit kuten esimerkiksi takit, paidat, housut, pyyhkeet ja lakanat.

Peräkonttikirppis. Tarkkaile Puuvillan tiedotusta ja osallistu Peräkonttikirppikseen! Lukuisat vanhat tavarat vaihtavat omistajaa kauppakeskus Puuvillan parkkipaikalla joka kevät, kun Satakunnan Kansan organisoima Porilaine peräkonttikirppis tuo yhteen houkuttelevat kirpputorilöydöt ja suuret ostajajoukot. Tavaraa myydään noin 150 kauppiaan voimin, joten valikoimaa Porilaine peräkonttikirppikseltä ei puutu!