Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kansainvälinen NORDEFCO-koiranohjaajakurssin harjoitus Puuvillassa TI 11.6.

10.06.2024

Tiistaina 11.6. Porin prikaati johtaa kansainvälisen NORDEFCO-koiranohjaajakurssin harjoituksen kauppakeskus Puuvillassa.

Kansainväliset joukot harjoittelevat kauppakeskuksessa pihoilla, käytävillä ja julkisissa asiakastiloissa päivän aikana. Tapahtumaan osallistuu armeijan henkilöstöä Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Hollannista, Portugalista ja Australiasta. Myös mediaa on paikalla. Kun siis näet harjoitukseen kuuluvaa kalustoa, sotilaita ja koiria kauppakeskuksen tiloissa, älä hämmästy. Kyse on suunnitellusta harjoituksesta ja se ei vaikuta asiointiisi meillä. Toimintaa saa toki seurata sivusta, mutta koiria ei kannata mennä silittelemään vaikka kovin suloisia ovatkin. Annetaan niiden tehdä töitä rauhassa.

Porin Puuvilla Oy tekee mielellään yhteistyötä erilaisten yhteiskunnallisesti tärkeiden tahojen ja projektien parissa. Haluamme olla vastuullisia, pitää ympäristömme turvallisena ja lainaamme tarvittaessa tilojamme esim. koulutuskäyttöön. On upeaa voida tarjota tilat ja mahdollistaa myös tämän kaltainen harjoitus kansainvälisen yhteistyön merkeissä ja Porin Prikaatin kanssa. Kiitos!

#puuvilla #porinpuuvilla #kauppakeskuspuuvilla #juhlavuosi #täydenkympinpuuvilla #prikaati #ppri #sotakoirat #harjoitus #NORDEFCO

Kuvat: Puolustusvoimat