Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Leivotaan yhdessä Puuvillan Piparkakkukylä!

09.11.2020

Nyt jauhopeukalot pyörimään! Tule mukaan rakentamaan Puuvillan piparkakkukylää. Palauta piparkakkuluomuksesi Puuvillan Infolaan 30.11. mennessä. Voit voittaa upeta palkintoja! Lue lisää…

Leipuri, toimi näin:

Nouda taikinaa la 14.11. Puuvillan joulun avauksesta. Myllyn Paras Piparitaikinapaketteja jaetaan klo 11.00 alkaen. Taikinaa on varattu 100 ensimmäiselle (2 pkt/leipoja). Toki voit käyttää leipomiseen myös omaa taikinaa. Palauta piparkakkuluomuksesi Puuvillan Infolaan (2. krs, Ravintolamaailma) 14.–30.11. välisenä aikana.

Palautetuista teoksista rakennetaan ihanan jouluinen piparkakkukylä Puuvillan kauppakäytävälle, ja yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan. Piparkakkukylän rakentaminen ja äänestys alkavat heti, kun ensimmäiset talot ilmestyvät Puuvillaan.

Raati valitsee luomusten joukosta voittajatalon, jonka leipuri saa huikean 300 euron arvoisen lahjakortin valitsemaansa Puuvillan liikkeeseen. Yleisöäänestyksen voittajaleipuri palkitaan 200 euron lahjakortilla ja myös kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti vapaavalintaiseen Puuvillan liikkeeseen. Piparkakkukylää voi ihastella ja omaa suosikkiaan äänestää ensimmäisten talojen ilmestymisestä pe 18.12. asti. Voittajat julkistetaan Puuvillan svengaavassa joulutapahtumassa la 19.12. ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

UUTTA! Nyt myös lasten sarja! Alle 10 -vuotiaat leipurit voivat nyt osallistua omassa sarjassaan. Palkintona 100 € lahjakortti valitsemaansa Puuvillan liikkeeseen.

Kurkkaa leivontavinkkejä Myllyn Paras -joulusivustolta >>