Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillan 2021 kesässä uusi terassi

19.05.2021

Turo´s Heavy kebab avasi kesäkuun aikana Puuvillan Kutomon aukiolle Krook Summer Terrace Bar & Cafe -nimeä kantavan kesäterassin, jossa asiakkaiden kelpaa nauttia hyvistä juomista, jäätelöstä ja tietenkin Turo´s Puuvilla keittiön herkuista!

Samassa yhteydessä Turo´sin yhteyteen kauppakäytävälle avattiin myös Krook Bar & Cafe, ihana hengähdyspaikka, jossa voi nauttia mm. piristävästä kuohu- tai artesaaniolutlasillisesta ostosreissun lomassa kun ulkoterassi on kiinni.

Ultra action parkin & Turo´s heavy kebab Puuvillan keskuspäällikkö Janne Lähteenlahti avaa Krook -nimen taustaa: ”Miettiessämme nimeä terasssille, pyörittelimme aluksi kesäisiä ja kepeitä nimiä kuten Loiste. Eräänä päivänä kuitenkin törmäsin nimeen August Krook. Kun ymmärsin, että Krook oli se arkkitehti, joka Junneliuksen palatsin (Porin kaupungintalo) lisäksi Porissa suunnitteli koko Puuvillatehtaan, nimi kolahti heti!”

Kun istahtaa hetkiseksi alas Krookin terassille, voi tuntea historian havinan. Vanha ja uusi arkkitehtuuri lyövät kättä. -Mikähän olisi ollut August Krookin lempijuoma?