Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puuvillan Kauppakeskus on vuoden 2014 Porilainen Maineteko

10.12.2014

Porilainen Maineteko 2014 on Kauppakeskus Puuvilla ja palkinnon saaja Porin Puuvilla Oy.

Porilainen Maineteko palkinto on tarkoitettu tunnustukseksi poikkeuksellisen merkittävästä toiminnasta Porin kaupungin hyväksi. Yritykselle, yhteisölle tai yksityiselle henkilölle myönnettävää palkintoa on jaettu vuodesta 1991 lähtien. Palkinnon myöntää vuosittain Porin Nuorkauppakamari ry.

”Kauppakeskus Puuvillan valinnan perusteena on merkittävä, työpaikkoja synnyttävä ja Porin vetovoimaa lisäävä investointi”, kommentoi palkintoraati.

”Olemme erittäin otettuja ja kiitollisia meille myönnetystä palkinnosta. Kauppakeskuksen kävijämäärät ja myynnit ovat nousseet tavoitetasolle sekä avajaisissa että ensimmäisen toimintakuukauden aikana. Satakuntalaiset ovat löytäneet uuden Puuvillan ja ottaneet sen omakseen. Tavoitteenamme on olla koko maakunnan yhteinen olohuone. Voimme todeta tämän toteutuneen. Haluamme olla satakuntalaisten ykkösostopaikka ja kehittää sekä Poria että koko maakuntaa vetovoimaisena matkailukohteena, kauppakeskusjohtaja Pasi Välimaa summaa.Palkinto myönnettiin Puuvillan Kauppakeskukselle keskiviikkona 10.12. klo 16:00 Puuvilla Areenalla pidetyssä tilaisuudessa.