Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Best of Saikkua, kiitos!

Best of Saikkua, kiitos! kokoaa kaikkien kolmen yleisömenestyksiksi nousseiden Saikkua, kiitos -esitysten herkkupalat yhteen! Nyt on lupa jättää aivot narikkaan ja nauraa sydämensä kyllyydestä!

Pe 29.11. klo 19 & la 30.11. klo 14 & klo 18

Saikkua, kiitos! -esityssarja on naurattanut katsojia ympäri Suomen yli kymmenen vuoden ajan. Best Of Saikkua, kiitos! kokoaa näiden esitysten parhaat palat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kaikki alkoi Saikkua, kiitos! -esityksestä. Hupailun näki neljännesmiljoona katsojaa. Tekijät eivät aluksi edes ymmärtäneet kuinka herkulliseen ja suosittuun aiheeseen he olivat tarttuneet. Suomalainen terveydenhuolto lääkäreineen ja potilaineen on aiheena todellinen runsaudensarvi, josta riittää koko ajan uutta kerrottavaa. Yleisö halusi lisää, joten työryhmä teki ensin jatko-osan, joka oli nimeltään Lisää saikkua, kiitos! Sekään ei vielä riittänyt, ja työryhmä teki vielä kolmannenkin esityksen, joka kantoi nimeä Saikkua, kiitos! osa 3.

”Aihepiiri on sellainen, että ihmiset tulevat esityksiin myös vähän niin kuin terapiaan. Sketsit toimivat niin, että nauru vapauttaa. Tää on vähän kun Mies ja alaston ase -elokuvat, uusia osia tehdään tarpeeseen. Meillekin on viestitetty, että ihmiset haluavat lisää ja yleisö on myös löytänyt paikalle. Tästä kaikesta on jotenkin luonnollisesti syntynyt Best of Saikkua, johon on koottu kaikki herkkupalat yhteen. Se on todella hauska ja viihdyttävä esitys”, sanoo esityksen ohjaaja Otto Kanerva.


Rooleissa:
Jugi ja Ville & Kalle eli
Jukka ”Jugi” Rasila
Ville Keskilä
Kalle Pylvänäinen

Käsikirjoitus:
Työryhmä

Ohjaus:
Otto Kanerva ja työryhmä

Tuotanto:
iltama.fi

Esityspäivä ja liput
Kehräämö

Pe 29.11. klo 19

La 30.11. klo 14 & klo 18

Liput 38€​​​​​​​ (sis. palvelumaksun 2€)​​​​​​​

Esityksen kesto n. 2h (sisältäen väliajan).

Ovet avataan 1h ennen esityksen alkua

Tapahtumaan liitetyt tarjoukset ja edut:

Katso myös muut tulevat tapahtumamme!

Kaikki tapahtumat