Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Iikka Kivi: Erityinen luontosuhde -stand up show

Iikka Kiven uusi stand up -soolo herättelee suomalaisia kokemaan, vaalimaan ja suojelemaan omaa suhdettaan luontoon.

La 7.9. klo 20 | Liput 29/25€ | K18

Koomikko Iikka Kiven huumoriteräväkynä on suihkinut syksylle 2024 odotetun ”Erityinen luontosuhde” -stand up sooloesityksen!

Ilmapiirin kiristyessä ja jakolinjojen syventyessä on tärkeää muistaa, että yksi asia on meille kaikille yhteinen: Suomen luonto.

Iikan stand up -soolonäytös Erityinen luontosuhde herättelee suomalaisia kokemaan, vaalimaan ja suojelemaan omaa suhdettaan luontoon sekä kysyy, miten karhunkaatajien kansan jälkeläisistä tuli valkoposkihanhista stressaantuvia sähköskuuttaajia.

Hyväntuulisen piikikkäässä esityksessä esiintyy laaja joukko suomalaisia otuksia hupenevista hömötiaisista roimasti runsastuvaan kesämökkeilijäkantaan. Vaikka aihe on vakava ja luonnon tila huono, esitys ei keskity saarnaamiseen tai syyllistämissormen heilutteluun, vaan pyrkii ennen kaikkea innostamaan, löytämään ratkaisuja ja kannustamaan ihmisiä löytämään oman suhteensa luontoon.

Iikka Kiven loppuunmyydyille katsomoille esitetty soolo ”Spede on kuollut” nähtiin vuonna 2019. Uutta sooloa onkin odotettu kuin kevätmuuttajia takatalven keskellä!

Esityspäivä ja liput​​​​​​​
Kehräämö

La 7.9. klo 20

Liput 29/25€ (sis. palvelumaksun 2€)

K18.

​​​​​​​Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

Tapahtumaan liitetyt tarjoukset ja edut:

Katso myös muut tulevat tapahtumamme!

Kaikki tapahtumat