Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Uniklubi

Uniklubin tuorein pitkäsoitto ”8” julkaistiin Playgroundin kautta keväällä 2023. Hämeenkyrössä perustetun, sittemmin tamperelaistuneen bändin jäsenistöstä löytyy vaikutteita niin popin kuin metallinkin parista. Nyt saamme heidät Kehräämöön!

Emma-palkittu Uniklubi lunasti paikkansa kotimaiselta rock-kentältä jo platinaa myyneellä läpimurtolevyllään ”Rakkautta ja piikkilankaa” keväällä 2004.

Toisin kuin monet muut aikalaiset, yhtye on onnistunut myös sementoimaan asemansa kestomenestyjien joukossa kahdeksalla studioalbumillaan ja peräti kolmen eri vuosikymmenen aikana ilmestyneillä hiteillään.

Uniklubin tuorein pitkäsoitto ”8” julkaistiin Playgroundin kautta keväällä 2023.

Hämeenkyrössä perustetun, sittemmin tamperelaistuneen bändin jäsenistöstä löytyy vaikutteita niin popin kuin metallinkin parista. Vaikka kokoonpano on kasvanut vuosien varrella nuoresta glam rock -tulokkaasta suoraviivaisemmaksi isompien lavojen rockiksi, Uniklubin viehätys perustuu nimenomaan heidän kahteen puoleensa. Toisaalta herkkään ilmaisuun, toisaalta ajoittain jopa punkiksi äityvään kitararockiin.

Ehkä siinä on myös syy siihen, että yhä uudet sukupolvet löytävät yhtyeen ja venyttävät kuulijakunnan ikähaitaria koko ajan laajemmaksi, vanhojen fanien pysyessä samaan aikaan klubissa mukana.

Esityspäivä ja liput
Kehräämö

Pe 13.12. klo 20

K-18

Liput 30€ (ovelta 33€) (sis. 2€ palvelumaksun)​​​​​​​

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

Keikalla on seisomapaikat.

Tapahtumaan liitetyt tarjoukset ja edut:

Katso myös muut tulevat tapahtumamme!

Kaikki tapahtumat