Muksumassi

Britax Römer STRIDER M tarjoaa sinulle helppokäyttöisen ja mukavan 3-in-1-liikkumisratkaisun. Sen keveys ja kompaktit mitat mahdollistavat maksimaalisen käsiteltävyyden – täydellinen kaupunkiseikkailuihisi! Vaunukopan, turvakaukalon ja istuinosan vaihtaminen käy vaivatta ja nopeasti, ja etupyörien jousitus ja keskelle sijoitettu rungon jousitus takaavat mukavan ajon kaikissa olosuhteissa. STRIDER M avaa maailman täynnä mahdollisuuksia – lapsellesi ja sinulle.

(turvakaukalo saatavana erikseen)

Minne ikinä menetkin, STRIDER M helpottaa arjen haasteita, olipa kyseessä liikkuminen, varastointi tai julkinen liikenne. STRIDER M -rattaat painavat vain 10 kg, ja niiden kompaktit mitat 115 x 60 x 87 tekevät arkirutiineistasi paljon helpompia ja sinä voit keskittyä kaikkein tärkeimpään – pikkuiseesi.

Kätevä ja mukava STRIDER M -vaunukoppa sopii syntymästä aina 9 kg:aan saakka ja varmistaa vauvasi täydellisen makuuasennon. Yhteensopivien adapterien avulla voit kiinnittää sen nopeasti ja helposti rattaisiin.

Jarru estää molempien takapyörien pyörimisen, joten pysäytys onnistuu turvallisesti ja tasapainoisesti, ja siinä olevasta merkistä näet, onko jarru käytössä. Lisäksi jarrun voi vapauttaa ylhäältä päin, jolloin kenkäsi eivät pääse likaantumaan tai kolhiintumaan.

Takuuaika 24kk

Nyt Hintaan €459,- nh.699

Leave a Reply